Koirapuisto siirtyy eläkkeelle

Koirapuisto on kovin hiljainen. Kaksi ja puoli vuotta sitten Pinseriin pystytetty keskustelufoorumi ei oikein koskaan lähtenyt kunnolla liikkeelle, vaan on kerännyt koko olemassaolonsa aikana harvakseltaan kirjoituksia. Enkä oikeastaan ihmettele – bloggaajathan kirjoittavat blogeissa ja kommenttipalstoilla. Mihin silloin tarvitaan keskustelupalstaa?

Olen pitänyt Koirapuistoa pystyssä periaatteella “ei siitä haittaakaan ole”. Mutta valitettavasti todellisuudessa asia ei ole näin: roskapostittajat ovat säännöllisesti keskustelupalstojen kimpussa ja foorumien siivoaminen on aika tylsää puuhaa. Vielä vakavampi haitta ovat ohjelmiston turvallisuusaukot. Phpbb:stä ilmestyy turvapäivityksiä säännöllisesti, mikä on erittäin hyvä asia, mutta softan jatkuva päivittäminen vain alkaa tuntua myös liiaksi työltä. Ja bloggauksenhan piti olla hauska harrastus.

Niinpä päätimme siirtää Koirapuiston eläkkeelle tästä päivästä lukien. Kiitokset sinne kirjoittaneille ja lukijoille! Keskustelut Pinserin kommenttipalstoilla jatkuvat entiseen malliin.

5 thoughts on “Koirapuisto siirtyy eläkkeelle

  1. Kas. Siteeraan Blogilistan infoon lähettämääni sähköpostia joulukuun lopulta: “Olisiko Blogilista-aiheisen foorumin paikka Blogilistan sivupalkissa, ei Pinserin Koirapuiston alaviitteenä?” (En saanut harvinaista kyllä mitään vastausta silloiseen nillityskirjeeseeni.)

    Blogilista voisi minusta tarvitakin keskustelualueen, uutta populaa tulee koko ajan, eivätkä kaikki ole varmastikaan löytäneet tähänkään asti Pinserin takapihalle ihmettelemään. Ja sit niitä vahteja tarvittais enemmän ja niin edelleen. Mut niinq imho.

  2. Jep, blogilistaa mietitään erikseen. Mutta samat spammeri- ja päivitysongelmat vaivaavat myös sitten siellä päässä. Tarvittaisiin varmaankin vapaaehtoisia moderaattoreita, mutta liekö sellaisia tarjolla.

  3. Mulla olisi kysyttävää blogilistan “linkatuimmat sivut” osiosta. Olisiko mahdollista tehdä sellainen “linkatuimmat sivut” tyylinen osio joka laskisi linkit vain esim. viime viikon ajalta? Ennen linkatuimmista löysi esim. liikkeellä olevia testejä ja puheenaiheita mutta nykyään kun kaikilla on sivulinkeissä esim. Hesari ja Technorati niin mikään meemi ei enää pääse niin korkealle että näkyisi 50 korkeimmassa listalla :( Mielestäni viimeisten kuukausien aikana tuossa osiossa ei ole tapahtunut mitään liikettä vaan siinä on ne samat.

  4. Tristan: se on tarkoitus tehdä kokonaan uusiksi, koska nykyisellään tuo sivu ei tosiaan toimi kovin hyvin.

  5. Minulla on ongelma. Päivitin Windowsin uudet turvapäivitykset tänään ja nyt Word:in Tiedosto palkin Avaa ei toimi ollenkaan. Sain asiakirjan auki resurssienhallinnan kautta, eli ei kai ne asiakirjat hävinneet ole, mutta miksei Avaa toimi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *