Koirapuisto siirtyy elkkeelle

Koirapuisto on kovin hiljainen. Kaksi ja puoli vuotta sitten Pinseriin pystytetty keskustelufoorumi ei oikein koskaan lhtenyt kunnolla liikkeelle, vaan on kernnyt koko olemassaolonsa aikana harvakseltaan kirjoituksia. Enk oikeastaan ihmettele – bloggaajathan kirjoittavat blogeissa ja kommenttipalstoilla. Mihin silloin tarvitaan keskustelupalstaa?

Olen pitnyt Koirapuistoa pystyss periaatteella “ei siit haittaakaan ole”. Mutta valitettavasti todellisuudessa asia ei ole nin: roskapostittajat ovat snnllisesti keskustelupalstojen kimpussa ja foorumien siivoaminen on aika tyls puuhaa. Viel vakavampi haitta ovat ohjelmiston turvallisuusaukot. Phpbb:st ilmestyy turvapivityksi snnllisesti, mik on erittin hyv asia, mutta softan jatkuva pivittminen vain alkaa tuntua mys liiaksi tylt. Ja bloggauksenhan piti olla hauska harrastus.

Niinp ptimme siirt Koirapuiston elkkeelle tst pivst lukien. Kiitokset sinne kirjoittaneille ja lukijoille! Keskustelut Pinserin kommenttipalstoilla jatkuvat entiseen malliin.

5 thoughts on “Koirapuisto siirtyy elkkeelle

  1. Kas. Siteeraan Blogilistan infoon lhettmni shkpostia joulukuun lopulta: “Olisiko Blogilista-aiheisen foorumin paikka Blogilistan sivupalkissa, ei Pinserin Koirapuiston alaviitteen?” (En saanut harvinaista kyll mitn vastausta silloiseen nillityskirjeeseeni.)

    Blogilista voisi minusta tarvitakin keskustelualueen, uutta populaa tulee koko ajan, eivtk kaikki ole varmastikaan lytneet thnkn asti Pinserin takapihalle ihmettelemn. Ja sit niit vahteja tarvittais enemmn ja niin edelleen. Mut niinq imho.

  2. Jep, blogilistaa mietitn erikseen. Mutta samat spammeri- ja pivitysongelmat vaivaavat mys sitten siell pss. Tarvittaisiin varmaankin vapaaehtoisia moderaattoreita, mutta liek sellaisia tarjolla.

  3. Mulla olisi kysyttv blogilistan “linkatuimmat sivut” osiosta. Olisiko mahdollista tehd sellainen “linkatuimmat sivut” tyylinen osio joka laskisi linkit vain esim. viime viikon ajalta? Ennen linkatuimmista lysi esim. liikkeell olevia testej ja puheenaiheita mutta nykyn kun kaikilla on sivulinkeiss esim. Hesari ja Technorati niin mikn meemi ei en pse niin korkealle ett nkyisi 50 korkeimmassa listalla :( Mielestni viimeisten kuukausien aikana tuossa osiossa ei ole tapahtunut mitn liikett vaan siin on ne samat.

  4. Tristan: se on tarkoitus tehd kokonaan uusiksi, koska nykyiselln tuo sivu ei tosiaan toimi kovin hyvin.

  5. Minulla on ongelma. Pivitin Windowsin uudet turvapivitykset tnn ja nyt Word:in Tiedosto palkin Avaa ei toimi ollenkaan. Sain asiakirjan auki resurssienhallinnan kautta, eli ei kai ne asiakirjat hvinneet ole, mutta miksei Avaa toimi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *