Vekottimien uusi sukupolvi

Viel kymmenen vuotta sitten olohuoneen nurkassa nkttv kotiteatteriksi kutsuttu laitekasa koostui perinteisist tuotemerkeist, kuten Sony, Pioneer, Yamaha tai Akai. Mustanpuhuvat laatikot olivat sit uskottavampia, mit raskaampia ne olivat ja mit paksummat hifitassut niiden alla olivat.

2000-luvun puolivliss uudet laatikot valtaavat tilaa vanhoilta ja nimet ovat jotain ihan muuta kuin perinteist raskasta hifi: Humax, Joytech, Snazio, Linksys, LG, Logitech… ja kaikenkukkuraksi viel Microsoft.

Eip olisi ttkn uskonut jos olisi joku sit minulle vittnyt.

Mutta entp jos thn tupsahtaisi nyt aikamatkaaja vuodesta 2016? Mit sellaista hn voisi sanoa, jota en uskoisi?

8 thoughts on “Vekottimien uusi sukupolvi

 1. “Microsoftin kyttjrjestelm on nykyn tosiaan pelkk kyttjrjestelm johon asennetaan tarvittavat ohjelmat, ei niin ett valmiina pakko olla kaiken laista tilkett.Sen lisksi Microsoftin tuotteissa ei ole en lainkaan bugeja tai tietoturva-aukkoja…” ai niin vekottimien…

  “Sormenjlkitunnistimet ja silmskannerit ovat niin kehittyneit, ettei luottokortteja tarvita en lainkaan.”

  No oikeastaan tuonhan voisi melkein uskoa, mutta ei ihan ehk…

 2. Tai miten olis seuraava…

  10v kuluttua kodin elektroniikan tiedonsiirtoon kytettyjen RF-linkkien on todettu aiheuttavan biologisia muutoksia kehossa ja siksi perinteinen IR-kaukosdin on tavallaan tullut takaisin. Eli uutena trendin kodeissa on mahdollista saada joka laitteeseen “optinen WLAN”, joka perustuu huoneen pintojen kautta heijastuvan hajavalon modulointiin.

  Tm on lisksi tietoturvallinen ratkaisu, koska asunnon ulkoseint rajoittavat tehokkaasti kotiverkon kantamaa.

 3. Miten minulle tuli 2000-luvun puolivlist mieleen 2500-luku… Saapa nhd, kuinka Microsoftilla silloin potkii.

 4. Nyt en oikein ymmrr?
  Miten Humax, Joytech, Snazio, Linksys, LG, Logitech etc. liittyvt kotiteatteriin mitenkn?

  Ainut tuotemerkki, mik minulle nin kki tulee mieleeni, mik voisi nky kotiteatterissa on Bsendorfer, mutta ei siinkn tarvi nimen nky, kun kerran ollaan kotona.

 5. Digiboksi, scart-jakaja, DVD/stream-toistaja, WLAN-adapteri, nytt, kaukosdin :-)

 6. Olisikohan tuossa kyseess enemmn tilastollisesta ilmist ?

  Uskoisin itse ett edelleen sen harrastajasegmentin kotoa jotka jo 10 v sitten virittelivt kotiteattereita ja olivat enemmn nenlaadun perss lytyy sit samaa Pioneerin, Yamahan, Harman Kardonin, Marantz:n tai muiden vastaavien valmistajien rautaa mutta DVD:n arkipivistyess on thn plle tullut koko joukko ei-niin-hifistisi kuluttajie joille on trkemp halpa hinta, vakuuttava mr kirjainyhdistelmi laitteen kyljess ja vhintn 5.1 kaiutinta huoneennurkissa kuin muut nelliset elementit ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *