Haastettu

Homman nimi on siis se, että paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Kerään toisinaan ruokakaupan kassalle jääneet kuitit talteen ja tutkin, minkälaisia ruokaostoksia muut tekevät. Kuvittelen, keitä perheeseen kuuluu. En katsele muiden ostoksia kärryssä tai ostoshihnalla, koska minusta se on asiaankuulumatonta kärkkymistä.

2. Selailen postimyyntiluetteloita sisustaen mielikuvissani kesämökkiä. Minulla ei ole sellaista.

3. Teen huuto.netissä hakuja sanoilla, jotka ensimmäiseksi tulevat mieleen. Ostettavaa olen löytänyt mm. hakusanoilla “vihreä”, “valentine” ja “magnetofoni”.

4. Joskus olen käynyt todella tylsillä viikonloppumatkoilla vain siksi, että en halua lentoyhtiöiden pluspisteiden vanhentuvan itsekseen.

5. Toisinaan uusin kirjaston kirjan viisi kertaa ja se jää silti lukematta. Vien sen näytille kirjastoon ja lainaan uudelleen. Koen huonoa omaatuntoa.

Haastan mukaan
Annen, pilviprinsessan, Jyrki J. J. Kasvin, Maija Tuomaalan ja Matti Vanhasen.

7 thoughts on “Haastettu

  1. Pingback: Maija Tuomaala » Blogiarkisto » Haastettu

  2. Höh. Sain linkin tänne (“sinut on haastettu”) mutta en tietääkseni ole kukaan noista. No, eipä sen väliä, tämä on tehty jo päiväkausia sitten :)

  3. Scilla, luulenpa ettei Matti Vanhanen jouda vastaamaan. :-)

    Tiia, en tiedä, kuka linkin lähetti – hmm?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *