Haastettu

Kirjoittaja Riitta, 17.1.2006

Homman nimi on siis se, että paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Kerään toisinaan ruokakaupan kassalle jääneet kuitit talteen ja tutkin, minkälaisia ruokaostoksia muut tekevät. Kuvittelen, keitä perheeseen kuuluu. En katsele muiden ostoksia kärryssä tai ostoshihnalla, koska minusta se on asiaankuulumatonta kärkkymistä.

2. Selailen postimyyntiluetteloita sisustaen mielikuvissani kesämökkiä. Minulla ei ole sellaista.

3. Teen huuto.netissä hakuja sanoilla, jotka ensimmäiseksi tulevat mieleen. Ostettavaa olen löytänyt mm. hakusanoilla “vihreä”, “valentine” ja “magnetofoni”.

4. Joskus olen käynyt todella tylsillä viikonloppumatkoilla vain siksi, että en halua lentoyhtiöiden pluspisteiden vanhentuvan itsekseen.

5. Toisinaan uusin kirjaston kirjan viisi kertaa ja se jää silti lukematta. Vien sen näytille kirjastoon ja lainaan uudelleen. Koen huonoa omaatuntoa.

Haastan mukaan
Annen, pilviprinsessan, Jyrki J. J. Kasvin, Maija Tuomaalan ja Matti Vanhasen.

  Jutussa “Haastettu” on 7 kommenttia:

  • Anonymous says:

   Toi kirjastojuttu on niin lähellä että huhhuh

  • […] Riitta on haastanut minut tähän: “Homman nimi on siis se, että paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.” […]

  • Scilla says:

   Odotan innolla, mitä Matti vastaa. ;)

  • Tiia says:

   Höh. Sain linkin tänne (“sinut on haastettu”) mutta en tietääkseni ole kukaan noista. No, eipä sen väliä, tämä on tehty jo päiväkausia sitten :)

  • Riitta says:

   Scilla, luulenpa ettei Matti Vanhanen jouda vastaamaan. :-)

   Tiia, en tiedä, kuka linkin lähetti – hmm?

  • Juppe says:

   Joskus luen blogeja, outo harrastus

  • Riitta says:

   Hyvin outo. Miksi et kirjoittaisi myös omaa blogia?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.