Blogilista kävi alhaalla

Blogilistan MySql-palvelin oli päässyt aamulla kaatumaan ja huomasin valitettavasti ongelman vasta iltapäivällä kahden palaverin välissä. Palvelin on kuitenkin nyt nostettu takaisin pystyyn ja blogilista toimii taas normaalisti. Jälleen kerran kiitokset avusta Nebulalle – aikaa tukipyynnöstä vian korjaamiseen kului alle 30 sekuntia.

8 thoughts on “Blogilista kävi alhaalla

 1. Eikö palveluntarjoajan kuulu nostaa automaattisesti SQL-palvelut pystyyn, jos tapahtuu häiriötilanne? Miksi raportointivastuu kuuluu asiakkaalle? Luulisi, että Nebulassakin olisi järjestelmä, joka tarkkailee palvelimien tilaa.

 2. Tommi: Päivän pamaukselle ei ole tehty mitään – ei kuoliniskua mutta ei myös muutakaan.

  Tuomo: Dedikoidussa palvelimessa taitaa vastuu jäädä aika pitkälle palvelimen haltijalle. Luulisin.

 3. Taasen onkelmia noiden bloggerin päivitysten suhteen. Eli viimeiseen viikkoon ei lista oo havainnu päivityksiä. Voikohan olla vaikutusta sillä, että blogi ei näy tilastoissa?

  Muuuuuuuten.. Yksi pieni pyyntö: Onko mahdollista, että selaillessa blogilistaa – pompatessa listalta jonnekin blogiin ja takaisin tullessa sivu hakeutuisi siihen kohtaan listaa, josta ko. blogiin lähti. Helpottaisi kovasti elämää :)

 4. tikru: Tilastoinnin kieltämisellä ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Tarkista että asetuksissa on osoitteet määritelty oikein ja jos käytät RSS:ää, tarkista että Blogger päivittää myös RSS-tiedostoa.

  Tuo jälkimmäinen toive on itse asiassa sellainen asia, jonka selaimen pitäisi osata hallita. Mutta nähtävästi suurin osa ei siihen pysty. Blogilistaan tuollaisen koodaaminen on periaatteessa mahdollista, mutta hankalahkoa. Tutkin asiaa.

 5. Tutkin myös asiaa, en tosin ole mitään asetuksia muuttanut missään, mutta katsellaan.

  Selain, tulikettuni, hallitsee tuon palaamisen kyllä useilla muilla sivustoilla, mutta jostain syystä täällä se jumittaa aina palatessa sivun alkuun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *