Blogilista kvi alhaalla

Blogilistan MySql-palvelin oli pssyt aamulla kaatumaan ja huomasin valitettavasti ongelman vasta iltapivll kahden palaverin vliss. Palvelin on kuitenkin nyt nostettu takaisin pystyyn ja blogilista toimii taas normaalisti. Jlleen kerran kiitokset avusta Nebulalle – aikaa tukipyynnst vian korjaamiseen kului alle 30 sekuntia.

8 thoughts on “Blogilista kvi alhaalla

 1. Eik palveluntarjoajan kuulu nostaa automaattisesti SQL-palvelut pystyyn, jos tapahtuu hiritilanne? Miksi raportointivastuu kuuluu asiakkaalle? Luulisi, ett Nebulassakin olisi jrjestelm, joka tarkkailee palvelimien tilaa.

 2. Tommi: Pivn pamaukselle ei ole tehty mitn – ei kuoliniskua mutta ei mys muutakaan.

  Tuomo: Dedikoidussa palvelimessa taitaa vastuu jd aika pitklle palvelimen haltijalle. Luulisin.

 3. Taasen onkelmia noiden bloggerin pivitysten suhteen. Eli viimeiseen viikkoon ei lista oo havainnu pivityksi. Voikohan olla vaikutusta sill, ett blogi ei ny tilastoissa?

  Muuuuuuuten.. Yksi pieni pyynt: Onko mahdollista, ett selaillessa blogilistaa – pompatessa listalta jonnekin blogiin ja takaisin tullessa sivu hakeutuisi siihen kohtaan listaa, josta ko. blogiin lhti. Helpottaisi kovasti elm :)

 4. tikru: Tilastoinnin kieltmisell ei ole asian kanssa mitn tekemist. Tarkista ett asetuksissa on osoitteet mritelty oikein ja jos kytt RSS:, tarkista ett Blogger pivitt mys RSS-tiedostoa.

  Tuo jlkimminen toive on itse asiassa sellainen asia, jonka selaimen pitisi osata hallita. Mutta nhtvsti suurin osa ei siihen pysty. Blogilistaan tuollaisen koodaaminen on periaatteessa mahdollista, mutta hankalahkoa. Tutkin asiaa.

 5. Tutkin mys asiaa, en tosin ole mitn asetuksia muuttanut missn, mutta katsellaan.

  Selain, tulikettuni, hallitsee tuon palaamisen kyll useilla muilla sivustoilla, mutta jostain syyst tll se jumittaa aina palatessa sivun alkuun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *