Bloggaajat: Joulupata 2005

Perustin Joulupata 2005 -kerykseen potin nimeltn Bloggaajat ja laitoin pesmunaksi 20 . Nyt kaikki osallistumaan – ties vaikka psisimme Top 20 -listalle :-)

Lahjoituksen voi tehd npprsti verkkopankin avulla ja mukaan psee vaikka yhdell eurolla. Sijoita tnne esimerkiksi rahat, jotka sstit kun jtit kopiosuojatut CD-levyt ostamatta.

Klikkaa tst tekemn lahjoitus ja muista kertoa asiasta muillekin bloggaajille. Valitse potin nimeksi Bloggaajat, jos haluat nostaa sijoitustamme listalla. Lahjoituksen voi tietysti tehd mys johonkin toiseen pottiin tai kokonaan tilastoimatta – kaikki rahat menevt samaan paikkaan potista riippumatta.

Mihin rahat kytetn?

Joulupadan varat jaetaan heti Joulun lheisyydess ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vhosaisille lapsiperheille ja muille syrjytyneille ihmisille, jotka tulevat sit itse pyytmn tai joiden lheiset ovat toivoneet heille apua. Suuri osa avusta jaetaan Pelastusarmeijan Joulujuhlissa ympri Suomea suoraan ruokana ja muina tuotteina.

Tietoa rahojen kyttmisest

16 thoughts on “Bloggaajat: Joulupata 2005

 1. Pingback: Nimetön :: Bloggaajat Joulupataan 2005 :: December :: 2005

 2. Hienoa! I’m in.
  Kaksikymppiseni ei nostanut sijoitusta, mutta toivottavasti jonkun joulumielt.

 3. On hyv juttu, kiitos hoksaamisesta.
  Minulle ei vaan onnistunut, kun pankkini on Handelsbanken, jolla
  ei ole nappulaa. Hoidan lahjoituksen muulla tavoin, harmi ettei se
  ny Bloggaajien sijoituksessa.

 4. Pingback: piikkilankablogi » Blog Archive » Joulupata 2005

 5. Mukana ollaan joulumielell vaikka en blogia omaa. Sijoitus nyt 12. eli ylspin pyrkii.

  # mab

 6. Sinne lhti oma osuus – Hyv joulua!

  Hiukan hmv se vieress oleva potti Blogilista.fi – tosin sinne oli mennyt vain yhden lahjoittajan 10e joten ei se kovin paljoa viel ole hajottanut listasijoitusponnistelua… :-)

 7. “Pelastusarmeija on kansainvlinen liike ja evankelinen yhteis maailmanlaajuisessa kirkossa. Sen julistus perustuu Raamattuun. Sen palvelu on lhtisin rakkaudesta Jumalaan. Sen tehtv on julistaa evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta ja ilman mitn erottelua kohdata ihmisten tarpeet hnen nimessn.”

  Ei ole ihan meiklisen missio auttaa ketn kristillisten jrjestjen kautta. Mutta antakaa palaa. Itse ajattelin et jos vaikka Amnesty tukisi sen sijaan…

 8. “Pelastusarmeija on hengellinen ja sosiaalinen liike. Se ei kuitenkaan yhdist nit asioita edellyttmll tietty vakaumusta avustamisen ehtona. Esim. Helsingiss avustettavien joukkoon kuuluu niin muslimeja kuin kristittyj ja ateistejakin.

  Pelastusarmeija ei arvioi avun antajia tai saajia heidn uskonnon, poliittisen vakaumuksen, rodun tai elintapojen perusteella. Apua annetaan ja vastaanotetaan siell miss se on mahdollista. “

 9. Juu kristityt on kovia auttamaan muitakin kuin kristittyj, siithn se hyv mieli ja puhdas omatunto vasta kunnolla tuleekin. Tllin on tietty lydettv kategorioita sille ett kuka on ei-me, siis ulkopuolinen, vrin- tai synnintekij, vruskoinen, siis jollain tapaa ei raamatullinen. Pelastusarmeija vastustaa esim. Avioiliiton ulkopuolista seksi ja samaa sukupuolta olevien vlist ‘seksuaalista kanssakymist’. No hyv ett sellaisiakin jumalattomia autetaan ☺

 10. Pingback: Laurin blogi » Blog Archive » Joulupataan

 11. Minusta joulupatakerys on varsin ok, eik Pelastusarmeija ole tietkseni koskaan jnyt kiinni siit ett rahat menisivt hmrn sijoitusyhtin tilille Monacoon. Antamalla rahaa joulupataan en mielestni allekirjoita mitn muita Pelastusarmeijan arvoja kuin sen, ett keryksen rahat menevt tarvitseville.

 12. Pingback: :: antti vilpponen net :: » Blog Archive » Share the fun(ds)

 13. Pingback: Virkkis :: Lahjoita bloggaajien pottiin joulupatakeräyksessä :: December :: 2005

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *