Bloggaajat: Joulupata 2005

Perustin Joulupata 2005 -keräykseen potin nimeltään Bloggaajat ja laitoin pesämunaksi 20 €. Nyt kaikki osallistumaan – ties vaikka pääsisimme Top 20 -listalle :-)

Lahjoituksen voi tehdä näppärästi verkkopankin avulla ja mukaan pääsee vaikka yhdellä eurolla. Sijoita tänne esimerkiksi rahat, jotka säästit kun jätit kopiosuojatut CD-levyt ostamatta.

Klikkaa tästä tekemään lahjoitus ja muista kertoa asiasta muillekin bloggaajille. Valitse potin nimeksi Bloggaajat, jos haluat nostaa sijoitustamme listalla. Lahjoituksen voi tietysti tehdä myös johonkin toiseen pottiin tai kokonaan tilastoimatta – kaikki rahat menevät samaan paikkaan potista riippumatta.

Mihin rahat käytetään?

Joulupadan varat jaetaan heti Joulun läheisyydessä ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille syrjäytyneille ihmisille, jotka tulevat sitä itse pyytämään tai joiden läheiset ovat toivoneet heille apua. Suuri osa avusta jaetaan Pelastusarmeijan Joulujuhlissa ympäri Suomea suoraan ruokana ja muina tuotteina.

Tietoa rahojen käyttämisestä

16 thoughts on “Bloggaajat: Joulupata 2005

 1. Pingback: Nimetön :: Bloggaajat Joulupataan 2005 :: December :: 2005

 2. Hienoa! I’m in.
  Kaksikymppiseni ei nostanut sijoitusta, mutta toivottavasti jonkun joulumieltä.

 3. On hyvä juttu, kiitos hoksaamisesta.
  Minulle ei vaan onnistunut, kun pankkini on Handelsbanken, jolla
  ei ole nappulaa. Hoidan lahjoituksen muulla tavoin, harmi ettei se
  näy Bloggaajien sijoituksessa.

 4. Pingback: piikkilankablogi » Blog Archive » Joulupata 2005

 5. Mukana ollaan joulumielellä vaikka en blogia omaa. Sijoitus nyt 12. eli ylöspäin pyrkii.

  # mab

 6. Sinne lähti oma osuus – Hyvää joulua!

  Hiukan hämäävä se vieressä oleva potti Blogilista.fi – tosin sinne oli mennyt vain yhden lahjoittajan 10e joten ei se kovin paljoa vielä ole hajottanut listasijoitusponnistelua… :-)

 7. “Pelastusarmeija on kansainvälinen liike ja evankelinen yhteisö maailmanlaajuisessa kirkossa. Sen julistus perustuu Raamattuun. Sen palvelu on lähtöisin rakkaudesta Jumalaan. Sen tehtävä on julistaa evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta ja ilman mitään erottelua kohdata ihmisten tarpeet hänen nimessään.”

  Ei ole ihan meikäläisen missio auttaa ketään kristillisten järjestöjen kautta. Mutta antakaa palaa. Itse ajattelin et jos vaikka Amnestyä tukisi sen sijaan…

 8. “Pelastusarmeija on hengellinen ja sosiaalinen liike. Se ei kuitenkaan yhdistä näitä asioita edellyttämällä tiettyä vakaumusta avustamisen ehtona. Esim. Helsingissä avustettavien joukkoon kuuluu niin muslimeja kuin kristittyjä ja ateistejakin.

  Pelastusarmeija ei arvioi avun antajia tai saajia heidän uskonnon, poliittisen vakaumuksen, rodun tai elintapojen perusteella. Apua annetaan ja vastaanotetaan siellä missä se on mahdollista. “

 9. Juu kristityt on kovia auttamaan muitakin kuin kristittyjä, siitähän se hyvä mieli ja puhdas omatunto vasta kunnolla tuleekin. Tällöin on tietty löydettävä kategorioita sille että kuka on ei-me, siis ulkopuolinen, väärin- tai synnintekijä, vääräuskoinen, siis jollain tapaa ei raamatullinen. Pelastusarmeija vastustaa esim. Avioiliiton ulkopuolista seksiä ja samaa sukupuolta olevien välistä ‘seksuaalista kanssakäymistä’. No hyvä että sellaisiakin jumalattomia autetaan ☺

 10. Pingback: Laurin blogi » Blog Archive » Joulupataan

 11. Minusta joulupatakeräys on varsin ok, eikä Pelastusarmeija ole tietääkseni koskaan jäänyt kiinni siitä että rahat menisivät hämärän sijoitusyhtiön tilille Monacoon. Antamalla rahaa joulupataan en mielestäni allekirjoita mitään muita Pelastusarmeijan arvoja kuin sen, että keräyksen rahat menevät tarvitseville.

 12. Pingback: :: antti vilpponen net :: » Blog Archive » Share the fun(ds)

 13. Pingback: Virkkis :: Lahjoita bloggaajien pottiin joulupatakeräyksessä :: December :: 2005

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *