Bloggaajat: Joulupata 2005

Kirjoittaja Sami, 2.12.2005

Perustin Joulupata 2005 -keräykseen potin nimeltään Bloggaajat ja laitoin pesämunaksi 20 €. Nyt kaikki osallistumaan – ties vaikka pääsisimme Top 20 -listalle :-)

Lahjoituksen voi tehdä näppärästi verkkopankin avulla ja mukaan pääsee vaikka yhdellä eurolla. Sijoita tänne esimerkiksi rahat, jotka säästit kun jätit kopiosuojatut CD-levyt ostamatta.

Klikkaa tästä tekemään lahjoitus ja muista kertoa asiasta muillekin bloggaajille. Valitse potin nimeksi Bloggaajat, jos haluat nostaa sijoitustamme listalla. Lahjoituksen voi tietysti tehdä myös johonkin toiseen pottiin tai kokonaan tilastoimatta – kaikki rahat menevät samaan paikkaan potista riippumatta.

Mihin rahat käytetään?

Joulupadan varat jaetaan heti Joulun läheisyydessä ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille syrjäytyneille ihmisille, jotka tulevat sitä itse pyytämään tai joiden läheiset ovat toivoneet heille apua. Suuri osa avusta jaetaan Pelastusarmeijan Joulujuhlissa ympäri Suomea suoraan ruokana ja muina tuotteina.

Tietoa rahojen käyttämisestä

  Jutussa “Bloggaajat: Joulupata 2005” on 16 kommenttia:

  • Moira says:

   Hyvin näyttää menevän, juuri nyt sija on 15 ^_^ Viksu idea.

  • […] Pinserin Sami perusti tämän vuoden joulupataan Bloggaajat nimisen potin. Olen potissa mukana. Itseasiassa osallistuin joulupata-keräikseen ensimäistä kertaa ikinä. Comments » […]

  • 40100 says:

   Hienoa! I’m in.
   Kaksikymppiseni ei nostanut sijoitusta, mutta toivottavasti jonkun joulumieltä.

  • On hyvä juttu, kiitos hoksaamisesta.
   Minulle ei vaan onnistunut, kun pankkini on Handelsbanken, jolla
   ei ole nappulaa. Hoidan lahjoituksen muulla tavoin, harmi ettei se
   näy Bloggaajien sijoituksessa.

  • […] Pinserin esimerkkiä seuraten pistin minäkin pienen lahjoituksen Joulupata 2005 -keräykseen Bloggaajat-pottiin. Pistä sinäkin. Mukaan pääsee jo eurolla ja maksu käy helposti verkkopankin kautta. Ympäri Suomea pystytetyt perinteiset padat ja internet-keräys tuovat yhdessä joulun kymmenille tuhansille suomalaisille joka vuosi. Joulupadan varoilla hankitaan ruokaa ja tarpeita varattomien lapsiperheiden ja muiden vähäosaisten joulupöytään. […]

  • mab says:

   Mukana ollaan joulumielellä vaikka en blogia omaa. Sijoitus nyt 12. eli ylöspäin pyrkii.

   # mab

  • Timo says:

   Sinne lähti oma osuus – Hyvää joulua!

   Hiukan hämäävä se vieressä oleva potti Blogilista.fi – tosin sinne oli mennyt vain yhden lahjoittajan 10e joten ei se kovin paljoa vielä ole hajottanut listasijoitusponnistelua… :-)

  • Paula says:

   Sijalla 11 hyväntekijöiden kuumalla listalla.

  • Juppe says:

   Annan virtuaalisesti 10 000e

  • Leena says:

   “Pelastusarmeija on kansainvälinen liike ja evankelinen yhteisö maailmanlaajuisessa kirkossa. Sen julistus perustuu Raamattuun. Sen palvelu on lähtöisin rakkaudesta Jumalaan. Sen tehtävä on julistaa evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta ja ilman mitään erottelua kohdata ihmisten tarpeet hänen nimessään.”

   Ei ole ihan meikäläisen missio auttaa ketään kristillisten järjestöjen kautta. Mutta antakaa palaa. Itse ajattelin et jos vaikka Amnestyä tukisi sen sijaan…

  • Anonymous says:

   “Pelastusarmeija on hengellinen ja sosiaalinen liike. Se ei kuitenkaan yhdistä näitä asioita edellyttämällä tiettyä vakaumusta avustamisen ehtona. Esim. Helsingissä avustettavien joukkoon kuuluu niin muslimeja kuin kristittyjä ja ateistejakin.

   Pelastusarmeija ei arvioi avun antajia tai saajia heidän uskonnon, poliittisen vakaumuksen, rodun tai elintapojen perusteella. Apua annetaan ja vastaanotetaan siellä missä se on mahdollista. “

  • Leena says:

   Juu kristityt on kovia auttamaan muitakin kuin kristittyjä, siitähän se hyvä mieli ja puhdas omatunto vasta kunnolla tuleekin. Tällöin on tietty löydettävä kategorioita sille että kuka on ei-me, siis ulkopuolinen, väärin- tai synnintekijä, vääräuskoinen, siis jollain tapaa ei raamatullinen. Pelastusarmeija vastustaa esim. Avioiliiton ulkopuolista seksiä ja samaa sukupuolta olevien välistä ‘seksuaalista kanssakäymistä’. No hyvä että sellaisiakin jumalattomia autetaan ☺

  • […] Pinserin Samin ja Herkun innoittamana hellyin minäkin kantamaan korteni kekoon ja tekemään pienen lahjoituksen Joulupadan Bloggaajat-pottiin. Osallistu sinäkin! […]

  • Paula says:

   Minusta joulupatakeräys on varsin ok, eikä Pelastusarmeija ole tietääkseni koskaan jäänyt kiinni siitä että rahat menisivät hämärän sijoitusyhtiön tilille Monacoon. Antamalla rahaa joulupataan en mielestäni allekirjoita mitään muita Pelastusarmeijan arvoja kuin sen, että keräyksen rahat menevät tarvitseville.

  • […] Christmas isn’t always the gift filled party you may be experiencing this year. I donated some money through Joulupata.fi to the Finnish Salvation Army. Sami set up the Bloggaajat group for donating so do use that if you intend to donate – makes people see that even use bloggers have hearts :) […]

  • […] 40100.netin kautta löysin linkin Pelastusarmeijan joulupatakeräykseen. Pinserin Sami on perustanut keräyspotin bloggaajille. Bloggaajien potti on tällä hetkellä 11. sijalla, kerätty on 589 euroa tällä hetkellä. […]

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.