Jouluvalot

Tnn auringonlaskun jlkeen koiraa ulkoiluttaessa bongasin naapurustossamme ensimmisen jouluvaloilla koristetun pensaan. Tarkoittaisikohan tm sit, ett voisin alkaa hiljalleen koristella pihaamme vaikuttamatta yli-innokkaalta…

Hei, nimeni on Sami, ja heikko kohtani ovat jouluvalot.

13 thoughts on “Jouluvalot

 1. hei, nimeni on tikru ja ikkunassani on ollu jouluvalot jo kaksi piv.

 2. Helsingin Stockkalla oli myytvn sellaisia pieni koristetaloja, joissa oli amerikantyyliin ulkovaloshow minikokoisilla valoilla. Siis vhn kuin piparkakkutalo tai seimikuvaelma, mutta omakotitaloja.

 3. Hello, my name is Perso ja mulla on ollut jouluvalot roikolla jo pari viikkoa. (Naapuri ehti tosin taas ensin, se pirhana.)

 4. Hei, nimeni on |noone|, ja heikko kohtani on suunnaton antipatia jouluvaloja kohtaan. Eli niit ei kotiini tule, ei sislle, ei parvekkeelle eik puhalle. Ja nekin, jotka kaikenlaisia valosarjoja ja -kynnksi omien heikkojen kohtiensa vuoksi ulos virittelevt, please, lk sotkeko sekaisin kaikkia maailman karnevaalivrej vaan pitytyk yhdenvrisiss lampuissa per huusholli. Jos ei muuten niin ihan vain minun takiani. Kiitos.

  Okei, olen ilonpilaaja. Kivittk minut.

 5. Paitsi ilonpilaaja, olen mys typottaja. *Puhalle = pihalle. Vaikka en min niit valoja laita edes puhalle. Nih.

 6. Eihn tuo jouluvaloilu viel mitn, mutta viime perjantaina nkyi jo ensimminen joulukuusi kuljetuksessa jonkun henkilauton katolla suksitelineess. Luulisi, ett se ehtisi hyvinkin varistaa neulasensa ennen joulua, jos nyt otetaan jo kyttn…

 7. Meidn lhikaupassamme on ollut myynniss “rajoitetun ajan” Joulu-Dominokeksej jo syyskuun alusta. Ensimmisen joulukuusen bongaa yleens jo viimeistn lokakuun puolessa vliss.

  Henkilkohtaisesti pidn kaikkea ennen joulukuun alkua aloitettua jouluhsstyst vastenmielisen. Mutta se olen vaan min.

 8. Mielestni joulua tuputetaan aivan liian aikaisin. Jouluvalot ja -koristeet voisi ottaa esille vasta joulukuussa. Tosin aloitin oman joulusteluni eilen symll puolikkaan Fazerin joulusuklaalevyst. Nam.

 9. Ne mitn jouluvaloja vlttmtt oo vaan ulkovaloja. Mie laitoin omani parvekkeelle jo lokakuussa sin viikonloppuna ku vaihdettiin kesajasta normaaliaikaan…. Tsmennettkn, ett mun ulkovalot ei muodosta poron riviivoja eik niiss ole muitakaan jouluteemoja tai punavri. Ovatpahan vain kirkkaat valopisteet – henkilkohtainen thtitaivaani siis. Ja ne pysyy parvekkeella siihen asti kunnes kevt pident piv tarpeeksi.

 10. Entisen asuntoni ikkunasta nkyi vastapisen talon parvekkeella. Siell oli vlkkyvt valokaapelit joulusta jouluun. Die Trkische, jeden Tag so schnell, ja-ja-ja!

 11. Vasta kolmas joulu idean syttymisen jlkeen kun saan vihdoin aikaiseksi omat versioni jouluvaloista. Kotelomodaamiseen kytettetty “valokaapelia” ja niist teksti Xmas sucks ikkunaan. Sen verran jaksan joulua “juhlia”. Hyv meno |noone|!!!

 12. mist lytisi jouluvalot joissa on sellasia palloja, vrillisi palloja. niit kaipaan lapsuudestani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *