Jouluvalot

Tänään auringonlaskun jälkeen koiraa ulkoiluttaessa bongasin naapurustossamme ensimmäisen jouluvaloilla koristetun pensaan. Tarkoittaisikohan tämä sitä, että voisin alkaa hiljalleen koristella pihaamme vaikuttamatta yli-innokkaalta…

Hei, nimeni on Sami, ja heikko kohtani ovat jouluvalot.

13 thoughts on “Jouluvalot

 1. hei, nimeni on tikru ja ikkunassani on ollu jouluvalot jo kaksi päivää.

 2. Helsingin Stockkalla oli myytvnä sellaisia pieniä koristetaloja, joissa oli amerikantyyliin ulkovaloshow minikokoisilla valoilla. Siis vähän kuin piparkakkutalo tai seimikuvaelma, mutta omakotitaloja.

 3. Hello, my name is Perso ja mulla on ollut jouluvalot roikolla jo pari viikkoa. (Naapuri ehti tosin taas ensin, se pirhana.)

 4. Hei, nimeni on |noone|, ja heikko kohtani on suunnaton antipatia jouluvaloja kohtaan. Eli niitä ei kotiini tule, ei sisälle, ei parvekkeelle eikä puhalle. Ja nekin, jotka kaikenlaisia valosarjoja ja -köynnöksiä omien heikkojen kohtiensa vuoksi ulos virittelevät, please, älkää sotkeko sekaisin kaikkia maailman karnevaalivärejä vaan pitäytykää yhdenvärisissä lampuissa per huusholli. Jos ei muuten niin ihan vain minun takiani. Kiitos.

  Okei, olen ilonpilaaja. Kivittäkää minut.

 5. Paitsi ilonpilaaja, olen myös typottaja. *Puhalle = pihalle. Vaikka en minä niitä valoja laita edes puhalle. Nih.

 6. Eihän tuo jouluvaloilu vielä mitään, mutta viime perjantaina näkyi jo ensimmäinen joulukuusi kuljetuksessa jonkun henkilöauton katolla suksitelineessä. Luulisi, että se ehtisi hyvinkin varistaa neulasensa ennen joulua, jos nyt otetaan jo käyttöön…

 7. Meidän lähikaupassamme on ollut myynnissä “rajoitetun ajan” Joulu-Dominokeksejä jo syyskuun alusta. Ensimmäisen joulukuusen bongaa yleensä jo viimeistään lokakuun puolessa välissä.

  Henkilökohtaisesti pidän kaikkea ennen joulukuun alkua aloitettua jouluhössötystä vastenmielisenä. Mutta se olen vaan minä.

 8. Mielestäni joulua tuputetaan aivan liian aikaisin. Jouluvalot ja -koristeet voisi ottaa esille vasta joulukuussa. Tosin aloitin oman joulusteluni eilen syömällä puolikkaan Fazerin joulusuklaalevystä. Nam.

 9. Ne mitään jouluvaloja välttämättä oo vaan ulkovaloja. Mie laitoin omani parvekkeelle jo lokakuussa sinä viikonloppuna ku vaihdettiin kesäajasta normaaliaikaan…. Täsmennettäköön, että mun ulkovalot ei muodosta poron ääriviivoja eikä niissä ole muitakaan jouluteemoja tai punaväriä. Ovatpahan vain kirkkaat valopisteet – henkilökohtainen tähtitaivaani siis. Ja ne pysyy parvekkeella siihen asti kunnes kevät pidentää päivää tarpeeksi.

 10. Entisen asuntoni ikkunasta näkyi vastapäisen talon parvekkeella. Siellä oli välkkyvät valokaapelit joulusta jouluun. Die Türkische, jeden Tag so schnell, ja-ja-ja!

 11. Vasta kolmas joulu idean syttymisen jälkeen kun saan vihdoin aikaiseksi omat versioni jouluvaloista. Kotelomodaamiseen käytettettyä “valokaapelia” ja niistä teksti Xmas sucks ikkunaan. Sen verran jaksan joulua “juhlia”. Hyvä meno |noone|!!!

 12. mistä löytäisi jouluvalot joissa on sellasia palloja, värillisiä palloja. niitä kaipaan lapsuudestani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *