Maailmojen sota

Monet ovat varmaankin kuulleet Maailmojen sota -kuunnelmasta. Tm Orson Wellsin radiolle sovittama tarina maahan hykkvist marsilaisista esitettiin USA:ssa 30.10.1938 ja sai realistisuudessaan monet kuulijat htntymn.

Slashdotista lytyi linkki mielenkiintoiseen sovitukseen kuunnelmasta. Sen rooleissa esiintyvt Leonard Nimoy (esitti Mr. Spockia Star Trekiss), Gates McFadden (Star Trek TNG:n Beverly Crusher) ja Brent Spiner (TNG:n Data). Realaudio-muodossa oleva kuunnelma lytyy KPCC-radioaseman sivuilta mutta on kuultavissa vain viikon ajan. Toimi siis nopeasti. Tss suora linkki. Jos joku lyt mp3-version, laittakaapa kommentteihin vihje niin kuunnelman saa imuroitua iPodiinkin.

Se alkuperinen Maailmojen sota ja suuri mr muita aikakauden kuunnelmia lytyy Mercury Theatren sivuilta. Maailmojen sota – mp3 (huom. isokokoinen tiedosto). Jos haluat kuunnella noita enemmnkin, kannattaa imuroida kaikki kuunnelmat sisltv paketti Bittorrentilla. Tss torrent-linkki.

4 thoughts on “Maailmojen sota

  1. Ohessa samainen Maailmojen sota 128kbs/stereo-versiona. ~110 Mb.
    Yhteys on tosin hieman hitaan puoleinen (.mac)

    Tuli tss mieleen ett mik on optimaalinen “siirtonopeus” podcast-sisllss kun on kyseess puhetta ja musiikkia? Riittk 64kbs?

    /janne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *