21 thoughts on “Yleisön pyynnöstä

 1. Heh. Kiva idea tuo random. Ovatko generaattorissa mukana kaikki blogit vain kaikki miinus top20 tms?

 2. Mainio idea. Löysin itseni äskettäin lukemasta heppablogia, jonne en olisi muuten ikinä eksynyt. Avartavaa.

 3. Juu, minäkin uskon, että tämä toimii ihan jees. Siihen asti ainakin, kunnes jonkun älähdysherkän näytölle rävähtää randomina runkkublogi, krapulablogi tai vaikkapa naama norsunvitulla. Tosin luulen, että älähdyskynnys on huomattavasti matalampi silloin, kun ruudulle aukeaa koko blogi, jolloin tykytyksiä aiheuttavan nimen lisäksi myös sisältö on nähtävissä. Ehkä tällä satunnaisblogigeneraattorilla voi näin muodoin hyvässä lykyssä olla myös suvaitsevaisuutta kasvattavaa vaikutusta. Tässä toivossa eläkäämme. :}

 4. Ai ihanaa! Täähän on kuin Blogilista Shuffle.
  Hienoa toiminto… niille jotka eivät pelkää ;)

 5. Klikkasin ja silmille tupsahti: “Yleisön pyynnöstä: Hahtuvaiset tissinlämmittimet!” (En osaa linkata) Ihan mahtavaa!

 6. Minä myös kokeilin random-sivuja, hauskaa oli. Tosi monta ei-aikoihin-päivitettyä blogia tosin osui kohdalle, samoin myös yllättävän monta jo tuttua tai omaa suosikkiblogiani.
  Melkoisen addiktoivaa puuhaa tuon linkin klikkailu!

 7. Huippua! Hih! Eksyin blogiin, joka oli kaksi kertaa muuttanut ja aina jättänyt uuden osoitteen, olipas aarteenetsintäseikkailua.

  Olen leikkinyt I Chingiä satunnaisilla kirjoilla, nyt voin tehdä sen satunnaisella blogilla. Erinomaista.

  Satunnaisblogigeneraattorille tarvitaan ehdottomasti vielä oma banneriviraalinauhakääty, vai joko joku teki?

 8. Vielä pikkuisen kivempi olisi, jos joku viitsisi väsätä sivun, jonka ylälaitaan jää kapea palkki, josta voisi klikata itsensa seuraavaan random-blogiin tai haluttaessa hävittää kehyksen. Ei tarvitsisi koko ajan navigoida eestaas.

  Frame-viritys tulee helpoimpana mieleen. Jos joku sellaisen väsää, niin linkki tänne. Periaatteessa tällaiseen frame-linkitykseen kai pitäisi kysyä blogilistalle liittyjiltä lupa.

  Muuten, ei kai näitä random-sivuja lasketa blogien klikkauksiin? Mistä mieleen: palkissa voisi tietysi olla myös tykkään/en tykkää nappi… vähän niinkuin http://www.stumbleupon.com/

 9. Satunnainen blogi -toiminto on hieno homma, yllättäen sattui kyllä ainakin yksi vuodatuksen tunnusta-ei-löydy -blogi, eli latausvirheettömien tunnistus kaipaa vielä pientä säätöä.

  Syrjähyppy: :-) Pinseri oli muuten keskeisellä sijalla heti toisessa ruudunkuvassa googlen kiinnostavassa desktop-esittelysivulla: http://desktop.google.com/fi/screenshots.html

 10. Frameviritys ei pitäisi olla vaikea tehdä, katsellaan asiaa…

  Timo: Kaikkia latausvirheitä ei tunnisteta, jos sivu ei lähetä oikeaa virhekoodia.

  Tuo Pinseri-screenshot oli hieno! :)

 11. Ihan kuin kukaan (edes tekijä itse) ei tuntuisi muistavan tai ainakaan sanovan ääneen, että blogilistaan oli random-hyppyyttäjä olemassa jo vuosia sitten, itse olen näköjään bookmarkannut sen 17.6.2003. =D

 12. Saisiko sellaisen version, joka ei vie suoraan blogiin vaan menee satunnaisen blogin infosivulle. Blogi on siten helppo laittaa suosikiksi jos se herättää kiinnostusta.

 13. Jussi: tokihan muistan. Pamauksessa oli myös monia muita hienoja featureita, joita kukaan ei muista, ja jotka voin sitten uudelleenlanseerata hienoina maailmaamullistavina keksintöinä >;-) Valitettavasti niitä ominaisuuksia ei voi ihan heittämällä kopioida tänne, koska Pamaus ja Blogilista ovat teknisesti kaksi ihan eri asiaa.

  AJ: Laitetaan korvan taakse!

 14. Anteeksi, asiaa aiheen vierestä. Olen hieman työlääntynyt tuohon kiihkeämpään tarkistusvauhtiin. Sitä myöten haamupäivityksiäkin pompsahtelee rivakammin. Moni kuitenkin käsittääkseni tarkistuttaa bloginsa listalla uuden merkinnän myötä, joten mielestäni hitaammallakin tarkistustiheydellä pärjäisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.