Hiidenvirta, anyone?

Kirjoittaja Sami, 3.11.2005

Monet Blogistanissa eivät halua puututtavan blogilistan sisältöön edellisen jutun kommenteista päätellen. Niitä, jotka ehtivät jo kiihtymään, kehotan hengittämään syvään ja rauhallisesti muutaman kerran: Blogilistan linjanvedot tapahtuvat edelleen pinseriläisten toimesta. Kaupalliset tahot eivät ole laittaneet ketään selkä seinää vasten.

Etusivun ulkoasu on yhä työn alla ja palaan siihen lähiaikoina. Huomio on viime aikoina kuitenkin keskittynyt turhan korostetusti käyttötilastoihin. Seuraavaksi nähdään kehitystä muissa toiminnoissa.

Sitten ihan toiseen asiaan. Digiboksipahuksen kovalevy pääsi täyttymään ja Hiidenvirta-sarjan viimeinen jakso ei tallentunut. Pinserilässä mietitäänkin, mistä löytäisimme ohjelman päätösjakson. Mahtaisiko jollakin lukijalla olla se tallessa?

[Lisäys: Koska Blogilistan etusivu ei ole enää tilastointilista sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan lista viimeksi klikatuista, laitoin siinä näkymään myös ne blogit jotka ovat rastittaneet itsensä pois top-listalta. Samat blogithan näkyvät myös tuoreissa. OK?]

  Jutussa “Hiidenvirta, anyone?” on 12 kommenttia:

  • Janne says:

   Jees, no worries ainakaan tältä top-listalta ulostautuneelta.

  • Marleena says:

   Käy erittäin mainiosti. Kiitos, Sami – jälleen ;)

  • Eihän se nyt käy päinsä. Kuitenkaan. Jollekkin.

  • mab says:

   ööö… hiidenvirta?

  • Outi says:

   Ei ole todellista! Olen kakarasta saakka halunnut nähdä tuon sarjan uusintana, ja nyt onnistuin missaamaan KOKO SARJAN! AAaaarrrgggghhhhhhhhhhhhh!!!

  • ikk says:

   Täytyy kyllä sanoa, että Hiidenvirran tapauksessa aika oli todellakin kullannut muistot. Sarjassahan ei loppujen lopuksi tapahtunut kuudessa tunnin mittaisessa jaksossa juuri mitään, ja loppuratkaisu latisti sen vähäisenkin fiiliksen. Asiaa ei auttanut tönkkö näyttelijätyöskentely tai “norjalaisten” virheetön brittienglannin puhuminen (myös keskenään) – melkein kaikki näyttelijäthän olivat brittejä. Eli jos missasi uusinnan, ei välttämättä kannata pilata hyviä muistoja ja hankkia sarjaa käsiinsä. :)

  • Janne says:

   Kaverille nauhoitin tuon koko sarjan. Löytyy Topfieldin .rec-muodossa tai sitten valmiiksi VOBbina. Olikos sille vielä tarvetta?

  • Sami says:

   Janne: kiitoksia, mutta taidan saada sen jo toisaalta.

  • Janette says:

   JANNE MOI! Täällä 1 hiidenvirta-fani, jolta ko.vhs-kasetti hajosi. :( Onko kauttasi mahdollista saada sarjaa dvd:lle ? Mitä veloitat kopiosta ?

  • Mia says:

   Hei,

   Minultakin jäi viimeinen jakso vahingossa nauhoittamatta. Olisiko jollakin mahdollisuus nauhoittaa viimeinen osa minulle pientä maksua vastaan?

  • Esa says:

   JANNE olisiko sulla vielä Hiidenvita sarjan jaksoja tallella???
   En ollut saanut kasetille jäämään kuin 2 jaksoa!!!

   Nim. hiihtolomalla Hiidenvirtaa katsomaan alkanut.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.