Hiidenvirta, anyone?

Monet Blogistanissa eivt halua puututtavan blogilistan sisltn edellisen jutun kommenteista ptellen. Niit, jotka ehtivt jo kiihtymn, kehotan hengittmn syvn ja rauhallisesti muutaman kerran: Blogilistan linjanvedot tapahtuvat edelleen pinserilisten toimesta. Kaupalliset tahot eivt ole laittaneet ketn selk sein vasten.

Etusivun ulkoasu on yh tyn alla ja palaan siihen lhiaikoina. Huomio on viime aikoina kuitenkin keskittynyt turhan korostetusti kytttilastoihin. Seuraavaksi nhdn kehityst muissa toiminnoissa.

Sitten ihan toiseen asiaan. Digiboksipahuksen kovalevy psi tyttymn ja Hiidenvirta-sarjan viimeinen jakso ei tallentunut. Pinserilss mietitnkin, mist lytisimme ohjelman ptsjakson. Mahtaisiko jollakin lukijalla olla se tallessa?

[Lisys: Koska Blogilistan etusivu ei ole en tilastointilista sanan varsinaisessa merkityksess, vaan lista viimeksi klikatuista, laitoin siin nkymn mys ne blogit jotka ovat rastittaneet itsens pois top-listalta. Samat blogithan nkyvt mys tuoreissa. OK?]

12 thoughts on “Hiidenvirta, anyone?

 1. Ei ole todellista! Olen kakarasta saakka halunnut nhd tuon sarjan uusintana, ja nyt onnistuin missaamaan KOKO SARJAN! AAaaarrrgggghhhhhhhhhhhhh!!!

 2. Tytyy kyll sanoa, ett Hiidenvirran tapauksessa aika oli todellakin kullannut muistot. Sarjassahan ei loppujen lopuksi tapahtunut kuudessa tunnin mittaisessa jaksossa juuri mitn, ja loppuratkaisu latisti sen vhisenkin fiiliksen. Asiaa ei auttanut tnkk nyttelijtyskentely tai “norjalaisten” virheetn brittienglannin puhuminen (mys keskenn) – melkein kaikki nyttelijthn olivat brittej. Eli jos missasi uusinnan, ei vlttmtt kannata pilata hyvi muistoja ja hankkia sarjaa ksiins. :)

 3. Kaverille nauhoitin tuon koko sarjan. Lytyy Topfieldin .rec-muodossa tai sitten valmiiksi VOBbina. Olikos sille viel tarvetta?

 4. JANNE MOI! Tll 1 hiidenvirta-fani, jolta ko.vhs-kasetti hajosi. :( Onko kauttasi mahdollista saada sarjaa dvd:lle ? Mit veloitat kopiosta ?

 5. Hei,

  Minultakin ji viimeinen jakso vahingossa nauhoittamatta. Olisiko jollakin mahdollisuus nauhoittaa viimeinen osa minulle pient maksua vastaan?

 6. JANNE olisiko sulla viel Hiidenvita sarjan jaksoja tallella???
  En ollut saanut kasetille jmn kuin 2 jaksoa!!!

  Nim. hiihtolomalla Hiidenvirtaa katsomaan alkanut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *