5 thoughts on “Viisitoista minuuttiamme

  1. muistaakseni joka kuun eka lauantai ja kun huomenna on vielä lokakuu, niin… :)

  2. *vetää sanansa takaisin niin että sihinä kuuluu* mä en kyllä ymmärrä miksi, mutta herra perässähiihtäjä, joka myös unto hämäläisen nimellä tunnetaan, mainostaa viimeisen viipaleensa/lastunsa/aurinkolaivansa/entrynsä/whatever jälkikirjoituksena, että “JK. Keskustan puoluekokouksen lisäksi huomenna lauantaina tehdään pieni palanen myös lehdistöhistoriaa. Huomenna ilmestyvässä HS:n Kuukausiliitteessä toimittaja Anssi Miettinen julkaisee perusteellisen selvityksen näistä blogeista. Jutun nimi on vähän rehvakas ”Perustin tiedotusvälineen”, mutta jokainen lukija voi itse arvioida, löytyykö jutusta otsikolle katetta.”

    mä en ymmärrä. mutta onneks mun ei tarvikaan. :)

  3. Villi veikkaus, mutta marraskuun eka lauantai on tänä vuonna pyhäpäivä, joten ilmestyisikö tuo lärpäke siksi jo huomenna?

  4. Kas, oli muistissa vanha osoite. Tässä linkissä on uusi. Ei mulla muuta lisättävää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *