5 thoughts on “Viisitoista minuuttiamme

  1. muistaakseni joka kuun eka lauantai ja kun huomenna on viel lokakuu, niin… :)

  2. *vet sanansa takaisin niin ett sihin kuuluu* m en kyll ymmrr miksi, mutta herra persshiihtj, joka mys unto hmlisen nimell tunnetaan, mainostaa viimeisen viipaleensa/lastunsa/aurinkolaivansa/entryns/whatever jlkikirjoituksena, ett “JK. Keskustan puoluekokouksen lisksi huomenna lauantaina tehdn pieni palanen mys lehdisthistoriaa. Huomenna ilmestyvss HS:n Kuukausiliitteess toimittaja Anssi Miettinen julkaisee perusteellisen selvityksen nist blogeista. Jutun nimi on vhn rehvakas ”Perustin tiedotusvlineen”, mutta jokainen lukija voi itse arvioida, lytyyk jutusta otsikolle katetta.”

    m en ymmrr. mutta onneks mun ei tarvikaan. :)

  3. Villi veikkaus, mutta marraskuun eka lauantai on tn vuonna pyhpiv, joten ilmestyisik tuo lrpke siksi jo huomenna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *