Pinserin meemi

Tottahan sitä täytyy myös itse omat meeminsä tehdä (ks. edellinen juttu). Lueskelen päivittäin uusia blogeja, joten neloskohta oli helppo. Kommenttejakin kirjoittelen jatkuvasti, joten kolme tuli täyteen tuosta noin vaan. Linkkauksen ansaitsevat Pinkkiksen Onevice mitvitin toivoman listapippelin ansiosta sekä Laiteblogi, joka on juuri tällaiselle vekotinhamsterille sopiva. Uudeksi tilaukseksi katsastin enfp-kategoriasta Elämää ratin takana -nimisen blogin. Näytti hauskalta. Kas noin!

5 thoughts on “Pinserin meemi

  1. Ihmettelinkin että mistä tuli tuo yllättävä ja monilukuinen tilaajien + lukijoiden joukko. Tervetuloa tutustumaan taksikuskin arkipäivään.

  2. Päätin lopettaa nettipäiväkirjojen lukemisen kokonaan,
    0-0-0-0 meemi.

    Ei kovin produktiivista hommaa

  3. Juppe, harmi! Entä jatkatko vielä blogien lukemista nyt kun lopetit nettipäiväkirjat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *