Pinserin meemi

Tottahan sit tytyy mys itse omat meemins tehd (ks. edellinen juttu). Lueskelen pivittin uusia blogeja, joten neloskohta oli helppo. Kommenttejakin kirjoittelen jatkuvasti, joten kolme tuli tyteen tuosta noin vaan. Linkkauksen ansaitsevat Pinkkiksen Onevice mitvitin toivoman listapippelin ansiosta sek Laiteblogi, joka on juuri tllaiselle vekotinhamsterille sopiva. Uudeksi tilaukseksi katsastin enfp-kategoriasta Elm ratin takana -nimisen blogin. Nytti hauskalta. Kas noin!

5 thoughts on “Pinserin meemi

  1. Ihmettelinkin ett mist tuli tuo yllttv ja monilukuinen tilaajien + lukijoiden joukko. Tervetuloa tutustumaan taksikuskin arkipivn.

  2. Ptin lopettaa nettipivkirjojen lukemisen kokonaan,
    0-0-0-0 meemi.

    Ei kovin produktiivista hommaa

  3. Juppe, harmi! Ent jatkatko viel blogien lukemista nyt kun lopetit nettipivkirjat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *