TV-muistoja

Toosa listaa Suomen valtakunnankanavilla esitettyjä TV-sarjoja vuosiluvun mukaan järjestettynä. Ohjelmat on kerätty kasaan vanhoja sanomalehtiä selailemalla. Mahtava urakka, mutta tulokset ovat niin ikään mahtavia.

Täältä löytyivät lukuisat unohdetut ja muistellut lapsuuden klassikot. Kaikkihan muistavat Avaruusasema Alfan, Kuuden miljoonan dollarin miehen ja Näkymättömän miehen, mutta entäpä “Simon piirtää” (1976) tai “Olipa kerran ihminen” (1979)? Jälkimmäinen on muuten tulossa DVD:nä!

[via Retromania]

15 thoughts on “TV-muistoja

 1. Olipa kerran ihminen olen nähnyt Anttilassa jo reilu vuosi sitten, mutta kun saisi Olipa kerran historian DVD:nä!

 2. Tana, olisi pitänyt tsekata linkki paremmin. Tuo on juri se kuolaamani Olipa kerran historia!

  Tuo on ihan pakko hankinta! Niin itselle kuin kummitytölle…

 3. Ooooo! Taivas! Uskallan seurata linkkiä vasta huomenna, koska muussa tapauksessa en pääsisi nukkumaan ollenkaan tänä yönä. Olen nostalgiafriikki. Kiitokset vinkistä!

 4. .. ja ne jotka laillani haluaisivat DVD:lle Ratsutilan nuoret (Follyfoot) voivat käydä täällä ilmaisemassa mielipiteensä:

  http://follyfoot-tv.co.uk/DVD.html

  Ensimmäiset kolme osaa julkaistiin kymmenisen vuotta sitten VHS:llä, joka maksaa nyt Amazon.co.uk:ssa 90 puntaa ja postikulut. :-)

 5. Ja toinen oli “Seitsemännen tien salaisuus”! Nämä jotenkin jäivät alitajuntaan, mutta nimiä ei tietenkään.

 6. Ihailin äskettäin Piilomaan pikku aasi -kirjaa kirjakaupassa. Olisipa budjetti antanut periksi. Seitsemännen tien salaisuus pitäisi ehdottomasti saada uusintana.

 7. Eihän “Olipa kerran ihminen” voi noin vanha olla! Ainakin se on tullut uusintana monta kertaa tuon jälkeen. Entäpä kumpi oli ennen “Olipa kerran ihminen” vai “Olipa kerran elämä”? En löytänyt tuolta listalta jälkimmäistä.

 8. “Oletko joskus ihmetellyt missä kissa on? Noin 25 vuotta sitten kukaan sitä ei ihmetellyt, sillä kaikki tiesivät sen: The cat is on the moon!”

  Mun suosikki vuonna 76 oli nuo hassut poliisit.

 9. Ja listalla oli myös Käytöskukka (Hinku, Vinku ja Suursyömäri), joka taisi tulla myös pari vuotta sitten Ylen Aamu-tv:ssäkin uusintana. Vaikka se oli jo lapsena hauska sarja, niin myöhemmällä iälläkin jaksaa naurattaa. Toimiva osoitus siitä, että yksinkertaisempikin animaatio toimii.

 10. Olipa kerran ihminen ja muut sarjan ohjelmat opettivat aikoinaan paljon minulle. Jotkut opetukset on vieläkin päässä :D

 11. Tohtori Sykerö! Boksi on jo myynnissä ja oho, ostin sen jo :-)

 12. Ratsutilan nuoret oli 70-luvulla mielisarjani. Voisiko sitä lähettää uusintana. Sarja oli todella hyvä,ihmissuhteisiin perustuva, näyttelijät olivat tosi synpaattisia.

 13. 70-luvulla tuli aivan ihana heppasarja ratsutilan nuoret. Olisiko sitä mitenkään vaikeaa lähettää uusintana!

 14. Follyfoot – eli Ratsutilan nuoret – eli Hevoshoitola Varsanjalka -sarjan ensimmäinen tuotantokausi on ilmestynyt 2007 DVD:llä, jota myy ainakin http://www.amazon.co.uk! Kampanjointi siis tuotti tulosta. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *