Conan haluaa Tarjan presidentiksi

Conan O’Brien haluaa Tarja Halosen presidentiksi, kerrotaan Iltalehden uutisessa. Koko sketsin kuvina ja tekstinä näet Googlen videoarkistosta. Myös edellisen päivän Suomi-viittaukset löytyvät Googlesta.

Mikko oli paikalla kun jaksoja nauhoitettiin ja kertoo siitä blogissaan. Kannattaa lukea… Suomiklipit löytyvät kokonaisina Philin sivuilta.

[päivitys] Suomi-maine sen kun leviää: David Letterman Showssa kiroillaan suomeksi.

Yllä mainitut Conanin jaksot esitetään käsittääkseni SubTV:llä tänään ja ensi viikon alussa.

Tarjaan liittyy myös tuore uutinen, joka kertoo presidentin hyväksyneen uuden tekijänoikeuslain tänään aamupäivällä. Hyväksyminen tehtiin nopeutetun aikataulun mukaisesti, joten presidentille kerätty kansalaisaddressi jäi toimittamatta.

[toinen päivitys perjantai-illalla] Tänään tuli SubTV:llä ensimmäisiä suomiviittauksia sisältänyt jakso. Riemua herättivät mainoskatkojen aluissa ja lopuissa nähdyt sponsorimainokset – mainoskatkot oli ostanut nimittäin Tarja Halosen vaalikampanja. Nopeaa toimintaa :-) Maanantaina nähdään sitten Conanin tekemä kampanjavideo…

3 thoughts on “Conan haluaa Tarjan presidentiksi

 1. Pingback: Ytyset :: Conan haluaa Tarjan presidentiksi :: October :: 2005

 2. Ryökäle, mitä Tarde teki! Ei arvoa kansalaisaktivismille.

  IT-Viikosta: “Lain vastustajat yrittivät adressilla vedota presidenttiin, jotta hän pyytäisi laista lausunnon korkeimmalta oikeudelta. Presidentti Halonen kertoi jo torstaina aikovansa vahvistaa eduskunnan hyväksymän lain normaalisti.”

  Eli aivan sama vaikka adressi olisikin ehditty toimittaa. Ei paljon meidän “masinoitujen sähköpostinuorten” mielipiteet paina.

  Tämä sen “lapset eivät tarvitse isää” kommentoinnin päälle… Itse äänestän varmuudella jotain muuta ehdokasta.

  Conan toki rulettaa, täytyykin katsoa nuo jaksot!

 3. Pingback: Blogstar » Tarja from Finland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *