BlogilistaWiki

Jo pitkään olen lupaillut Blogilistalle ohjesivustoa. Projekti on astunut jättiaskeleen eteenpäin kun sain pystytettyä ohjeita varten wikin. Pinserin blogiwikin kohtalosta viisastuneena hankin tällä kertaa käyttöön kertaluokkaa järeämmän ohjelman, eli käytössä on Wikipediastakin tuttu Mediawiki. Sen avulla spammerien tekemä sotku on helppo siivota pois.

Eli: tervetuloa lukemaan BlogilistaWikiä, sivustoa jossa kerrotaan blogilistasta ja bloggaamisesta ohjeiden ja tarinoiden muodossa. Ohjeistus on tällä hetkellä vielä hieman suppea, mutta kasvaa jatkuvasti kunhan löydän aikaa kirjoittamiselle.

Koska kyseessä on wiki, lukijatkin voivat halutessaan osallistua sivujen muokkaamiseen. Vanhan wikin tiedostotkin ovat vielä tallessa arkistojen kätköissä, joten jotain tarmonpuuskan hetkenä voisin yrittää pelastaa aiempia tiedostoja Blogilistan wikiin.

7 thoughts on “BlogilistaWiki

  1. Hieno! Onko ideana tässä taustalla että ko. Wiki tulee toimimaan Blogilistan ohjesivustona ainoastaan vai onko tarkoitus että Wikiin lisätään myös muutakin blogimaailmaan liittyvää asiaa, esim. yleiskäsitteiden selittämistä. Itse ainakin kaipailisin tuollaista sivustoa jossa selitetään ymmärrettävästi esim. RSS-syötteet yms. konseptit jotka bloggaukseen liittyvät. Olisi niin paljon helpompaa tarjota vain linkki kun joka kerta ruveta kirjoittamaan ei-niin-selkeää selitystä aiheesta.

  2. Tuomas: myös laajempi selitys on enemmän kuin kotonaan tuolla. Joten sinne vaan lisäilemään jos siltä tuntuu.

  3. Joo,minäkin tulin tänne blogilistan toimimattomuutta päivittelemään.Ilmeisesti ei ole sitten työkoneen internetinrajoitusohjelmistoista kiinni jos muillakaan ei toimi.

  4. Tutkitaan, tutkitaan.

    Vikaa on näemmä muuallakin, koska Gmailissa sijaitseva sähköpostini on jo toista päivää alhaalla. Tämä hieman hankaloittaa selvittelyitä mutta teemme parhaamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *