BlogilistaWiki

Jo pitkn olen lupaillut Blogilistalle ohjesivustoa. Projekti on astunut jttiaskeleen eteenpin kun sain pystytetty ohjeita varten wikin. Pinserin blogiwikin kohtalosta viisastuneena hankin tll kertaa kyttn kertaluokkaa jremmn ohjelman, eli kytss on Wikipediastakin tuttu Mediawiki. Sen avulla spammerien tekem sotku on helppo siivota pois.

Eli: tervetuloa lukemaan BlogilistaWiki, sivustoa jossa kerrotaan blogilistasta ja bloggaamisesta ohjeiden ja tarinoiden muodossa. Ohjeistus on tll hetkell viel hieman suppea, mutta kasvaa jatkuvasti kunhan lydn aikaa kirjoittamiselle.

Koska kyseess on wiki, lukijatkin voivat halutessaan osallistua sivujen muokkaamiseen. Vanhan wikin tiedostotkin ovat viel tallessa arkistojen ktkiss, joten jotain tarmonpuuskan hetken voisin yritt pelastaa aiempia tiedostoja Blogilistan wikiin.

7 thoughts on “BlogilistaWiki

  1. Hieno! Onko ideana tss taustalla ett ko. Wiki tulee toimimaan Blogilistan ohjesivustona ainoastaan vai onko tarkoitus ett Wikiin listn mys muutakin blogimaailmaan liittyv asiaa, esim. yleisksitteiden selittmist. Itse ainakin kaipailisin tuollaista sivustoa jossa selitetn ymmrrettvsti esim. RSS-sytteet yms. konseptit jotka bloggaukseen liittyvt. Olisi niin paljon helpompaa tarjota vain linkki kun joka kerta ruveta kirjoittamaan ei-niin-selke selityst aiheesta.

  2. Tuomas: mys laajempi selitys on enemmn kuin kotonaan tuolla. Joten sinne vaan lisilemn jos silt tuntuu.

  3. Joo,minkin tulin tnne blogilistan toimimattomuutta pivittelemn.Ilmeisesti ei ole sitten tykoneen internetinrajoitusohjelmistoista kiinni jos muillakaan ei toimi.

  4. Tutkitaan, tutkitaan.

    Vikaa on nemm muuallakin, koska Gmailissa sijaitseva shkpostini on jo toista piv alhaalla. Tm hieman hankaloittaa selvittelyit mutta teemme parhaamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *