Mobiilimiljonääri

Katsellessani mobiilimiljonäärit-tyylisten pelien mainoksia olen jo jonkin aikaa ihmetellyt, miksi ihmiset eivät vain nosta peleistä rahoja pois. Nykyisen nopean tiedonhankinnan aikana vastauksen useimpiin monivalintakysymyksiin löytää nopeasti netistä.

Tein siis kokeen ja pelasin pari kierrosta mobiilimiljonääri-peliä. Jokainen kysymys maksaa 1,70 euroa, joten lysti ei ole aivan halpaa. Neljästä oikeasta vastauksesta peräkkäin tulee 25 euron voitto.

Ensimmäisen kerran voitto lipsahti ohi, kun en (ehkä) ehtinyt vastata neljänteen kysymykseen ajoissa. OK, aika oli hieman täpärällä, joten jatkoin kokeiluja. Toisella kerralla asiasta ei kuitenkaan ollut epäilystäkään. Vastasin helppoon kysymykseen näppituntumalla, joten aikaa kului korkeintaan kolme sekuntia. Sain takaisin viestin, jossa pahoiteltiin vastaukseni viipymistä ja ilmoitettiin minun palanneen pelin alkuun.

Kohteliaana ihmisenä lähetin luonnollisesti palautetta antaen palvelulle tilaisuuden selvittää asia. Vastattiinko siihen? Ei vastattu. Ilmeisesti palvelu ei toimi kovin hyvin ja maksajana toimii pelaaja. Ellei sitten kyseessä ole tietoinen huijaus. Onko meille unohdettu kertoa, että tässä pelissä mobiilimiljönääriksi voi tulla vain sen pyörittäjä?

21 thoughts on “Mobiilimiljonääri

  1. Jehjeh, just sain yhdellä puhelulla (~1min) 25€ =D Välillä sama soittaa tonne ja ottaa toi 25€ pois =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *