Mobiilimiljonri

Katsellessani mobiilimiljonrit-tyylisten pelien mainoksia olen jo jonkin aikaa ihmetellyt, miksi ihmiset eivt vain nosta peleist rahoja pois. Nykyisen nopean tiedonhankinnan aikana vastauksen useimpiin monivalintakysymyksiin lyt nopeasti netist.

Tein siis kokeen ja pelasin pari kierrosta mobiilimiljonri-peli. Jokainen kysymys maksaa 1,70 euroa, joten lysti ei ole aivan halpaa. Neljst oikeasta vastauksesta perkkin tulee 25 euron voitto.

Ensimmisen kerran voitto lipsahti ohi, kun en (ehk) ehtinyt vastata neljnteen kysymykseen ajoissa. OK, aika oli hieman tprll, joten jatkoin kokeiluja. Toisella kerralla asiasta ei kuitenkaan ollut epilystkn. Vastasin helppoon kysymykseen nppituntumalla, joten aikaa kului korkeintaan kolme sekuntia. Sain takaisin viestin, jossa pahoiteltiin vastaukseni viipymist ja ilmoitettiin minun palanneen pelin alkuun.

Kohteliaana ihmisen lhetin luonnollisesti palautetta antaen palvelulle tilaisuuden selvitt asia. Vastattiinko siihen? Ei vastattu. Ilmeisesti palvelu ei toimi kovin hyvin ja maksajana toimii pelaaja. Ellei sitten kyseess ole tietoinen huijaus. Onko meille unohdettu kertoa, ett tss peliss mobiilimiljnriksi voi tulla vain sen pyrittj?

21 thoughts on “Mobiilimiljonri

  1. Jehjeh, just sain yhdell puhelulla (~1min) 25 =D Vlill sama soittaa tonne ja ottaa toi 25 pois =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *