Tekijnoikeuslakia mietitn viel uudelleen?

Viime pivin kovasti keskusteltu tekijnoikeuslaki ei vlttmtt menekn viel lpi. Suuren valiokunnan puheenjohtaja Jari Viln avasi neuvottelut kopiosuojaukseen liittyvien kohtien uudelleenharkitsemiseksi. Lain sislt saatetaan muuttaa tai siihen voidaan list “tiukkasvyinen lausuma, jolla hallitus velvoitetaan valvomaan, ettei lain soveltaminen johda kohtuuttomuuksiin”.

Lis: HS, MBnet, Jyrki Kasvi, EFFI. Suvi-Anne Siimeskin reagoi shkpostitulvaan nettisivuillaan, tosin todeten lhinn ett shkpostin lhettminen olisi tss vaiheessa jo myhist (tosin juuri nyt ei silt vaikuta).

Ja tm on aika suurelta osin kaikkien shkpostia lhettneiden ja muuten asiaan reagoineiden ansiota. Voitte taputtaa itsenne olkaplle!

Maanantaina pohdiskelemistani lainkohdista sen sijaan en ole kuullut mitn uutta.

2 thoughts on “Tekijnoikeuslakia mietitn viel uudelleen?

  1. Nyt itse asiassa kannattaisi aloittaa seuraava shkpostitulva osoitteena ministerit, etenkin hallitusryhmien vetjt sek hallituspuolueiden eduskuntaryhmien puheenjohtajat. Kun eduskunta otti asian tll tavoin harkintaan, olisi hallituksen kannattavaa vet esitys pois sen korjaamista varten. Nin pin siksi, ett pelkn, ettei suuri valiokunta pysty riittvsti lakia korjaamaan.

    Omat meilini lhtivt jo.

  2. Itse lhetin jo eilen Vihreiden eduskuntaryhmn puheenjohtajalle viesti aiheesta ja sain vastauksenkin. Kirjoitan siit tarkemmin blogiin jahka ehdin, mutta lyhyesti sanottuna:

    “Yritmme viel muuttaa lakia. terv Tarja C[ronberg]”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *