Pahaenteist st

Totin kanssa iltalenkill vhn puolenyn jlkeen. Lmptila on edelleen 22 astetta, heinsirkat sirittvt ja ilma on kosteaa. Voimakas tuuli puhaltaa, puiden lehdet havisevat ja oksat heiluvat reippaasti. Toisaalta rento ja toisaalta taas pahaenteinen s.

Helsinki sai tiistai-iltana niskaansa taivaan tydelt vett ja salamoita. Ehdin lhte kaupungista puolisen tuntia ennen myrkn alkua – joku onnittelisi itsen ehdittyn alta pois, myrskybongari taas harmittelee hiljaa itsekseen. Kangasalla myrskyist ei ollut tietoakaan.

4 thoughts on “Pahaenteist st

 1. Joo, eilen tarkeni hyvin shortseissa ja t-paidassa, tnn on ollut pll pitkt housut ja takki (joka on muuten talvisin pll rinteess :). Ei tll Imatrallakaan ukkostanut. Vain kovia tuulenpuuskia ja hieman sadetta.

 2. Kun olen kritisointituulella niin tulen tnnekin vhn kritisoimaan. Tehn olette tuon blogilistan tehneet? Olisiko mitenkn mahdollista painottaa listassa enemmn sit milloin blogi on viimeksi pivitetty? Blogilista on paitsi tynn kuolleita blogeja niin huipulla on suuri mr sellaisia joita ei ole pivitetty aikoihin. Hyv esimerkki on neljnten keikkuva “Ei sinutella” blogi joka on viimeksi pivitetty “May 10” eli KOLME KUUKAUTTA SITTEN!!!

  Meinaan ett on kauhean rsyttv etsi uutta lukemista ja trmt kenties kiinnostavaankin blogiin ja alkaa kirjoittaa pitk vastausta kunnes puolivliss huomaa ett blogi on pivitetty n. puoli vuotta sitten eli bloginpitj on luultavimminkin lopettanut bloggaamisen tai jopa ehtinyt kuolla tss vlill eik luultavimminkaan lue edes kommenttia.

  Yksi simppeli juttu olisi vaikka laittaa joku merkint blogin viereen (thti/miinusmerkki tms.) listassa jos sit ei ole kuukauteen pivitetty. Nin lukijat sstyisivt turhaan innostumasta kiinnostavista mutta selvsti edesmenneist blogeista.

 3. Vaikka en olekaan milln lailla tekemisiss tuon blogilistan kanssa, niin voin sanoa sen verran, ett olet tainnut ymmrt tuon listan vrin.

  TOP lista on jrjestetty sen mukaan kuinka paljon ko. blogia on “tilattu”. Lista ei siis ota mitenkn kantaa siihen, ett koska se on viimeksi pivitetty.

  Jos haluat listan blogeista sen mukaan, ett koska niit on pivitetty, niin sitten kannattaa valita blogilista.fi sivuston vasemman ylkulman linkeist “Tuoreet”. Tm tuoreet -lista on jrjestetty viimeisen pivityksen mukaan.

 4. Olen ymmrtnyt listan oikein. Ihmiset varmaan tilailevat runsaasti juuri hiljaisia blogeja sstykseen turhilta visiiteilt. Silti jokin merkki blogin vieress voisi kertoa jos blogi on yli 1kk sitten pivitetty ja minusta kuolleet blogit voisi poistaa listalta vaikka optimistit niit yh tilailisivatkin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *