Pahaenteistä säätä

Totin kanssa iltalenkillä vähän puolenyön jälkeen. Lämpötila on edelleen 22 astetta, heinäsirkat sirittävät ja ilma on kosteaa. Voimakas tuuli puhaltaa, puiden lehdet havisevat ja oksat heiluvat reippaasti. Toisaalta rento ja toisaalta taas pahaenteinen sää.

Helsinki sai tiistai-iltana niskaansa taivaan täydeltä vettä ja salamoita. Ehdin lähteä kaupungista puolisen tuntia ennen myräkän alkua – joku onnittelisi itseään ehdittyään alta pois, myrskybongari taas harmittelee hiljaa itsekseen. Kangasalla myrskyistä ei ollut tietoakaan.

4 thoughts on “Pahaenteistä säätä

 1. Joo, eilen tarkeni hyvin shortseissa ja t-paidassa, tänään on ollut päällä pitkät housut ja takki (joka on muuten talvisin päällä rinteessä :). Ei täällä Imatrallakaan ukkostanut. Vain kovia tuulenpuuskia ja hieman sadetta.

 2. Kun olen kritisointituulella niin tulen tännekin vähän kritisoimaan. Tehän olette tuon blogilistan tehneet? Olisiko mitenkään mahdollista painottaa listassa enemmän sitä milloin blogi on viimeksi päivitetty? Blogilista on paitsi täynnä kuolleita blogeja niin huipulla on suuri määrä sellaisia joita ei ole päivitetty aikoihin. Hyvä esimerkki on neljäntenä keikkuva “Ei sinutella” blogi joka on viimeksi päivitetty “May 10” eli KOLME KUUKAUTTA SITTEN!!!

  Meinaan että on kauhean ärsyttävää etsiä uutta lukemista ja törmätä kenties kiinnostavaankin blogiin ja alkaa kirjoittaa pitkää vastausta kunnes puolivälissä huomaa että blogi on päivitetty n. puoli vuotta sitten eli bloginpitäjä on luultavimminkin lopettanut bloggaamisen tai jopa ehtinyt kuolla tässä välillä eikä luultavimminkaan lue edes kommenttia.

  Yksi simppeli juttu olisi vaikka laittaa joku merkintä blogin viereen (tähti/miinusmerkki tms.) listassa jos sitä ei ole kuukauteen päivitetty. Näin lukijat säästyisivät turhaan innostumasta kiinnostavista mutta selvästi edesmenneistä blogeista.

 3. Vaikka en olekaan millään lailla tekemisissä tuon blogilistan kanssa, niin voin sanoa sen verran, että olet tainnut ymmärtää tuon listan väärin.

  TOP lista on järjestetty sen mukaan kuinka paljon ko. blogia on “tilattu”. Lista ei siis ota mitenkään kantaa siihen, että koska se on viimeksi päivitetty.

  Jos haluat listan blogeista sen mukaan, että koska niitä on päivitetty, niin sitten kannattaa valita blogilista.fi sivuston vasemman yläkulman linkeistä “Tuoreet”. Tämä tuoreet -lista on järjestetty viimeisen päivityksen mukaan.

 4. Olen ymmärtänyt listan oikein. Ihmiset varmaan tilailevat runsaasti juuri hiljaisia blogeja säästyäkseen turhilta visiiteiltä. Silti jokin merkki blogin vieressä voisi kertoa jos blogi on yli 1kk sitten päivitetty ja minusta kuolleet blogit voisi poistaa listalta vaikka optimistit niitä yhä tilailisivatkin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *