2 thoughts on “Pohjolan Twisterit

  1. Pyörähdimme Näsinneulassa juuri hetkeä ennen trombia. Olisi pitänyt viipyä pidempään.

  2. Olen myös täällä Epilässä ihmetellyt outoja pilvimuodostelmia Tohlopinjärven yllä. Ei mitään Näsijärveen verrattavaa, mutta järven keskellä on ollut pieni tötterö (ei lähelläkään vesirajaa) ja siitä on kohonnut valtaisa pilvi järven ylle. Muutamana kesäyönä olen ilmiön nähnyt kun norttia parvekkeella olen poltellut. Harmi vaan että kesäyöt ovat alkaneet olla jo niin pimeitä että ei siitä paljon kamerakännykällä kuvia ole saanut. Ei kai ne trombeja ole ollut mutta pilvi siitä järvestä on noussut kun päivän on aurinko porottanut ja yöllä lämpötila on laskenut. Joo no itte pitäs nähä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *