Pohjolan Twisterit

Kirjoittaja Sami, 8.8.2005

Ei pelkästään elokuvissa:

Kolme trombia Ruotsissa

Trombi Näsijärven yllä
– “Vesipatsas oli valtava satoja metrejä korkea tornado”. Sama kännykkäkameralla kuvattuna.

  Jutussa “Pohjolan Twisterit” on 2 kommenttia:

  • Timo says:

   Pyörähdimme Näsinneulassa juuri hetkeä ennen trombia. Olisi pitänyt viipyä pidempään.

  • Miska says:

   Olen myös täällä Epilässä ihmetellyt outoja pilvimuodostelmia Tohlopinjärven yllä. Ei mitään Näsijärveen verrattavaa, mutta järven keskellä on ollut pieni tötterö (ei lähelläkään vesirajaa) ja siitä on kohonnut valtaisa pilvi järven ylle. Muutamana kesäyönä olen ilmiön nähnyt kun norttia parvekkeella olen poltellut. Harmi vaan että kesäyöt ovat alkaneet olla jo niin pimeitä että ei siitä paljon kamerakännykällä kuvia ole saanut. Ei kai ne trombeja ole ollut mutta pilvi siitä järvestä on noussut kun päivän on aurinko porottanut ja yöllä lämpötila on laskenut. Joo no itte pitäs nähä.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.