Unelmien digiboksi

Kirjoittaja Sami, 25.7.2005

Kovalevyllinen digiboksi on hieno keksintö, kun vain muistaa ajastaa boksiin kaikki mielenkiintoiset ohjelmat. Amerikoissa ollaan askelta pidemmällä: TiVo-laitteissa ohjelmat ajastuvat “automaattisesti” personoitujen asetuksien ja hakusanojen mukaan. Pian tämäkin on historiaa: Promise TV -niminen laite (tulossa) sisältää levytilaa sen verran, että se pystyy tallentamaan kaikki tv-ohjelmat kaikilta kanavilta kuukaudeksi taaksepäin. Ohjelmamassasta voi sitten suodattaa esiin itseään kiinnostavat ohjelmat. Täytyypä alkaa säästää tällaiseen rahaa…

[via Boing Boing]

  Jutussa “Unelmien digiboksi” on 2 kommenttia:

  • Velmu says:

   Tuolla hieman lisää asiasta > http://tinyurl.com/ay869

  • j.rocker says:

   Hyvä idea, mutta päätä viisaasti pidättäytyä joko antenni, tahi kaapeliverkossa, sillä jos vaihdat tätä linjaa, niin sinulla on joko turha kovalevytallennin tai yksi ylimääräinen laatikko kaunistamassa olohuoneen sisustusta :)

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.