Unelmien digiboksi

Kovalevyllinen digiboksi on hieno keksintö, kun vain muistaa ajastaa boksiin kaikki mielenkiintoiset ohjelmat. Amerikoissa ollaan askelta pidemmällä: TiVo-laitteissa ohjelmat ajastuvat “automaattisesti” personoitujen asetuksien ja hakusanojen mukaan. Pian tämäkin on historiaa: Promise TV -niminen laite (tulossa) sisältää levytilaa sen verran, että se pystyy tallentamaan kaikki tv-ohjelmat kaikilta kanavilta kuukaudeksi taaksepäin. Ohjelmamassasta voi sitten suodattaa esiin itseään kiinnostavat ohjelmat. Täytyypä alkaa säästää tällaiseen rahaa…

[via Boing Boing]

2 thoughts on “Unelmien digiboksi

  1. Hyvä idea, mutta päätä viisaasti pidättäytyä joko antenni, tahi kaapeliverkossa, sillä jos vaihdat tätä linjaa, niin sinulla on joko turha kovalevytallennin tai yksi ylimääräinen laatikko kaunistamassa olohuoneen sisustusta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *