Unelmien digiboksi

Kovalevyllinen digiboksi on hieno keksint, kun vain muistaa ajastaa boksiin kaikki mielenkiintoiset ohjelmat. Amerikoissa ollaan askelta pidemmll: TiVo-laitteissa ohjelmat ajastuvat “automaattisesti” personoitujen asetuksien ja hakusanojen mukaan. Pian tmkin on historiaa: Promise TV -niminen laite (tulossa) sislt levytilaa sen verran, ett se pystyy tallentamaan kaikki tv-ohjelmat kaikilta kanavilta kuukaudeksi taaksepin. Ohjelmamassasta voi sitten suodattaa esiin itsen kiinnostavat ohjelmat. Tytyyp alkaa sst tllaiseen rahaa…

[via Boing Boing]

2 thoughts on “Unelmien digiboksi

  1. Hyv idea, mutta pt viisaasti pidttyty joko antenni, tahi kaapeliverkossa, sill jos vaihdat tt linjaa, niin sinulla on joko turha kovalevytallennin tai yksi ylimrinen laatikko kaunistamassa olohuoneen sisustusta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *