HurrikaanikausiHurricane Dennis

Originally uploaded by Pandarine.


Hurrikaani Dennis
lähestyy Floridaa, Alabamaa ja Mississippiä moukaroituaan Kuubaa. Myrsky on osoittautunut voimakkaaksi joten tiedossa voi olla jopa viimesyksyisen Hurrikaani Ivanin veroista tuhoa.

Ylläoleva kuva on poimittu Flickristä, jonka kautta näkee ajantasaista kuvamateriaalia paikallisilta ihmisiltä. Kun klikkaat kuvaa, pääset selailemaan kuvan napanneen Pandarinen tuoreimpia valokuvia. Sitä kautta pääset edelleen katsomaan muidenkin käyttäjien hurrikaanikuvia seuraamalla kuvien luokituksia (tageja). Kansalaisjournalismia parhaimmillaan? Olen viime aikoina ollut erittäin innostunut Flickristä ja pyrin kirjoittamaan siitä lähiaikoina enemmänkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *