HurrikaanikausiHurricane Dennis

Originally uploaded by Pandarine.


Hurrikaani Dennis
lhestyy Floridaa, Alabamaa ja Mississippi moukaroituaan Kuubaa. Myrsky on osoittautunut voimakkaaksi joten tiedossa voi olla jopa viimesyksyisen Hurrikaani Ivanin veroista tuhoa.

Ylloleva kuva on poimittu Flickrist, jonka kautta nkee ajantasaista kuvamateriaalia paikallisilta ihmisilt. Kun klikkaat kuvaa, pset selailemaan kuvan napanneen Pandarinen tuoreimpia valokuvia. Sit kautta pset edelleen katsomaan muidenkin kyttjien hurrikaanikuvia seuraamalla kuvien luokituksia (tageja). Kansalaisjournalismia parhaimmillaan? Olen viime aikoina ollut erittin innostunut Flickrist ja pyrin kirjoittamaan siit lhiaikoina enemmnkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *