Juhannuksenviettoa ruotsalaisittain

Ruotsalaiset ovat ottaneet nokkiinsa Saksassa esitettävistä Ikean tv-mainoksista. Mainokset esittävät ruotsalaista juhannuksen viettoa kieli poskessa: viinaa, turpaan lyömistä, naimista ja sitä rataa. Ihan perusjuhannus siis.

Noh, mainokset vedettiin pois televisiosta mutta kamppis pyörii edelleen Saksan Ikean kotisivuilla. Materiaali oli sen verran hauskan näköistä, että olihan sitä sitten pakko metsästää nuo videoleikkeetkin käsiinsä. Pirate Baystä löytyi torrent-linkki, jonka avulla kolme näistä videoista voi imuroida itselleen. Ja näyttävätpä ne löytyvän Svenska Dagbladetinkin sivuilta, jos ei omista torrent-clienttiä.

Asiasta raportoivat mm. Hiljaista huutelua, Petri Vilén ja Mediaviikko.

Luulenpa että ruotsalaiset ovat vain turhan herkkänahkaisia. Ottivathan suomalaisetkin huumorilla vastaan Jukka Brothersin (katso videoleike) ja Piirka Kellivoiteen.

2 thoughts on “Juhannuksenviettoa ruotsalaisittain

  1. Ovat aika herkkänahkaisia nuo sveamamman sylissä asuvat. Käyttävät varmaan liikaa ihonhoituotteita ;) Nuohan ovat ihan perusjuhannusmeinikiä. Suuttuvat totuudesta. Paha paha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *