Juhannuksenviettoa ruotsalaisittain

Ruotsalaiset ovat ottaneet nokkiinsa Saksassa esitettvist Ikean tv-mainoksista. Mainokset esittvt ruotsalaista juhannuksen viettoa kieli poskessa: viinaa, turpaan lymist, naimista ja sit rataa. Ihan perusjuhannus siis.

Noh, mainokset vedettiin pois televisiosta mutta kamppis pyrii edelleen Saksan Ikean kotisivuilla. Materiaali oli sen verran hauskan nkist, ett olihan sit sitten pakko metsst nuo videoleikkeetkin ksiins. Pirate Bayst lytyi torrent-linkki, jonka avulla kolme nist videoista voi imuroida itselleen. Ja nyttvtp ne lytyvn Svenska Dagbladetinkin sivuilta, jos ei omista torrent-clientti.

Asiasta raportoivat mm. Hiljaista huutelua, Petri Viln ja Mediaviikko.

Luulenpa ett ruotsalaiset ovat vain turhan herkknahkaisia. Ottivathan suomalaisetkin huumorilla vastaan Jukka Brothersin (katso videoleike) ja Piirka Kellivoiteen.

2 thoughts on “Juhannuksenviettoa ruotsalaisittain

  1. Ovat aika herkknahkaisia nuo sveamamman syliss asuvat. Kyttvt varmaan liikaa ihonhoituotteita ;) Nuohan ovat ihan perusjuhannusmeiniki. Suuttuvat totuudesta. Paha paha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *