Uunituoretta Top Gearia

Jokos kaikki huomasivat ett Top Gearin uusi tuotantokausi alkoi Englannissa sunnuntaina ja ensimmisen jakson torrent-tiedosto on jo imuroitavissa Final Gearin sivuilta. Ensimmisen jakson perusteella meininki on ihan yht vauhdikasta kuin ennenkin: Land Rover vastaan panssarivaunu, Toyota-jalkapalloa jne… Ja tmhn on autoiluohjelma, josta jopa ajokortittomatkin nauttivat (nhty on!).

One thought on “Uunituoretta Top Gearia

  1. Eip ole Top Geareja en finalgear.comissa. Tuli jonkinlaista noottia palvelimen hostaajalta. Aikovat siirt sen muualle, uusi paikkakin on kuulemma jo katsottuna. Joten voi olla hyvinkin ett kohta taas pelaa. Sillvlin Top Gearit, mys se eilen tullut 6×02 -jakso, lytyy muilta torrent-sivuilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *