Uunituoretta Top Gearia

Kirjoittaja Sami, 26.5.2005

Jokos kaikki huomasivat että Top Gearin uusi tuotantokausi alkoi Englannissa sunnuntaina ja ensimmäisen jakson torrent-tiedosto on jo imuroitavissa Final Gearin sivuilta. Ensimmäisen jakson perusteella meininki on ihan yhtä vauhdikasta kuin ennenkin: Land Rover vastaan panssarivaunu, Toyota-jalkapalloa jne… Ja tämähän on autoiluohjelma, josta jopa ajokortittomatkin nauttivat (nähty on!).

    Jutussa “Uunituoretta Top Gearia” on yksi kommentti:

    • Timo says:

      Eipä ole Top Geareja enää finalgear.comissa. Tuli jonkinlaista noottia palvelimen hostaajalta. Aikovat siirtää sen muualle, uusi paikkakin on kuulemma jo katsottuna. Joten voi olla hyvinkin että kohta taas pelaa. Sillävälin Top Gearit, myös se eilen tullut 6×02 -jakso, löytyy muilta torrent-sivuilta.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.