Uunituoretta Top Gearia

Jokos kaikki huomasivat että Top Gearin uusi tuotantokausi alkoi Englannissa sunnuntaina ja ensimmäisen jakson torrent-tiedosto on jo imuroitavissa Final Gearin sivuilta. Ensimmäisen jakson perusteella meininki on ihan yhtä vauhdikasta kuin ennenkin: Land Rover vastaan panssarivaunu, Toyota-jalkapalloa jne… Ja tämähän on autoiluohjelma, josta jopa ajokortittomatkin nauttivat (nähty on!).

1 thought on “Uunituoretta Top Gearia

  1. Eipä ole Top Geareja enää finalgear.comissa. Tuli jonkinlaista noottia palvelimen hostaajalta. Aikovat siirtää sen muualle, uusi paikkakin on kuulemma jo katsottuna. Joten voi olla hyvinkin että kohta taas pelaa. Sillävälin Top Gearit, myös se eilen tullut 6×02 -jakso, löytyy muilta torrent-sivuilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.