Lentokoneita

Autojen lisksi mys lentokoneet kiinnostavat tt ikuista pikkupoikaa. Ensi viikosta alkaen Pirkanmaan taivaalla nhdnkin tavallista enemmn hvittjkoneita, kun Adex 05 -sotaharjoituksen osallistujat harjoittelevat ilmataisteluita.

Bongattavissa on tklisten Hornetien ja Hawkien lisksi ruotsalaisia JAS Gripeneit, ranskalaisia Mirage 2000:ia ja hollantilaisia F-16:a. Pirkkalan lentokentll voi kyd bongailemassa hvittjien nousuja ja laskuja. Tytynee menn joskus pivystmn kameran kanssa. Pahukset tosin lentelevt vain virka-aikana jolloin itsekin on aika lailla jumissa neljn seinn sisll.

Helsinkilisetkin saavat lentokoneannoksen: tnn tiistaina 15:45-15:55 vlisen aikana Malmin lentokentll taitolentonytst pitvt Midnight Hawksien hvittjkoneet pyrhtvt mys kantakaupungin yll.

3 thoughts on “Lentokoneita

  1. Voi Tottiparkaa, se vielkin vaan polskuttaa niin uskollisen nksen kapula suussa. Pstk se nyt edes hetkeksi huilimaan rannalle :(

  2. Ihmettelinkin, miksi ihmeess nelj hvittj lent muodostelmassa duunipaikan ohi – nin sattumalta Midnight Hawksit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *