Melkein soitin Karpolle

Surffailinpa Pinserin arkistoja ja katselin miten kauan edellisen tilaamani Harry Potter -kirjan toimitus kesti. Matkan varrella oli jnnityst, mutta tuli nemm perille luvattuun aikaan. Mutta sitten huomasin edellisen tilausvahvistuksen. Toimituskulut yhden punnan! Ja nyt maksoin viisi puntaa. Helkutti!

Ehdin jo surffailla Amazonin sivuja ja etsi paikkaa minne lhett tulikivenkatkuisen mailin kohtuuttomasta hintojen nostamisesta, kun satuin lukemaan samaisen jutun itse kirjoittamani kommentin: iso aloitusmaksu menikin saman tilauksen kolmesta muusta kirjasta. Sami, hengit syvn.

Ja sitten herkin kysymys: miten vhiss voivat bloggaajan aiheet olla jos jutussa tytyy linkitt itseens. Oikeastihan yritn tss vain pelata aikaa ennen hvelin hetken luvattuun oikoluku-urakkaan alkamista. Joku muu on ollut taas ahkerana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *