Melkein soitin Karpolle

Surffailinpa Pinserin arkistoja ja katselin miten kauan edellisen tilaamani Harry Potter -kirjan toimitus kesti. Matkan varrella oli jännitystä, mutta tuli näemmä perille luvattuun aikaan. Mutta sitten huomasin edellisen tilausvahvistuksen. Toimituskulut yhden punnan! Ja nyt maksoin viisi puntaa. Helkutti!

Ehdin jo surffailla Amazonin sivuja ja etsiä paikkaa minne lähettää tulikivenkatkuisen mailin kohtuuttomasta hintojen nostamisesta, kun satuin lukemaan samaisen jutun itse kirjoittamani kommentin: iso aloitusmaksu menikin saman tilauksen kolmesta muusta kirjasta. Sami, hengitä syvään.

Ja sitten herääkin kysymys: miten vähissä voivat bloggaajan aiheet olla jos jutussa täytyy linkittää itseensä. Oikeastihan yritän tässä vain pelata aikaa ennen hövelinä hetkenä luvattuun oikoluku-urakkaan alkamista. Joku muu on ollut taas ahkerana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *