Generoitu nykytilakatsaus

Kirjoittaja Sami, 14.2.2005

Eräitä yksityiskohtia lukuunottamatta bloggaus parantaa laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä. Lienee sanomattakin selvää, että asynkroninen tiedonsiirtotapa on kiteytetty aatteeseen, jossa pohditaan järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja. Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että uusi gprs- ja ennen kaikkea liikkuvan videokuvan siirron mahdollistava umts-tekniikka näyttää todeksi tulevaa taloudellista ja teollista behavorismia.

Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että huomiotalous mallintaa kokonaiskuvaa käyttäen hyödykseen esimerkiksi hyvinvoivan yhteiskunnan rinnalle muodostuneita epäkohtia. Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos energiapoliittinen ratkaisu opettaa sisäistämään meihin kohdistuvaa tietotarvetta.

Tämän viisauden tarjoili http://puppulausegeneraattori.fi/

PS. Älä unohda Veijoa.

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.