Lomalaisen linkit

Päivät ovat kuluneet lähinnä nukkuen, vetelehtien ja välillä koodaten. Kunnon sairaslomailua siis! Vaan eipä tätäkään iloa kestä enää puoltatoista viikkoa kauempaa (koputtaa puuta).

Edellispäivien tietokoneen ääressä istuminen on keskittynyt enimmäkseen Blogilistan viilailuun. Jotain on kuitenkin tullut vastaan tässä välilläkin, eli seuraavassa pari linkkiä ja muuta asiaa.

Viime viikolla ehti aloittaa Vuodatus.net, joka on suomalainen ja suomenkielinen blogitilaa tarjoava palvelu. Näyttää hyvältä!

Mobiili- ja PDA-blogista löytyi linkki BusWatchiin, kännykkään asennettavaan ohjelmaan joka tarjoaa bussipysäkkien aikatauluja helsinkiläisille ja tamperelaisille. Eteläisen satamakaupunkimme asukkaille on tarjolla lisäksi myös lisää aikatauluja junista lauttoihin. Muistutustoiminto näyttää myös näppärältä. Vuotta vanhempien kännyköiden omistajat älkööt tosin vaivautuko.

Eräänä päivänä surffailin telkku.comin ulkomaisia kilpailijoita ja huomasin, että tvtv:ssä on myös täkäläisten kanavien ohjelmat. Mielenkiintoista!

Muistutus itselleni (ja muillekin valokuvauksen harrastajille): osta AG Bouncer.

Kaikki Googlen mainoksia sivuillaan näyttävät tietävät, että sopimusehdot ovat hyvin tiukat sen suhteen mitä niistä sopii julkisesti sanoa. Sen vuoksi useimmat eivät puhu mainoksista mitään vaan suuntaavat sen sijaan Webmasterworldin foorumiin. Niin minäkin teen.

Kalenterissa on uusi kuva joka kuukausi. Human Clockissa on uusi kuva joka minuutti ja kuvasta vieläpä näkee paljonko kello on! Vieläkö kun joku tekisi tästä version digitaalisille kuvakehyksille. (via Killinki)

Sitten vielä vinkki kirjoittajille: blogilistan tilastoja katsellessa näyttää siltä, että eniten aikaa blogien ääressä vietetään aamutuimaan (klo 9-10) ja iltasella (klo 21-23). Kannattaa siis kirjottaa uutta sisältöä valmiiksi näihin aikoihin tulevien lukijoiden iloksi.

3 thoughts on “Lomalaisen linkit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *