Vedätetyn vastaisku

Jokaisen freelancerin päässä on varmaan välillä käynyt ajatus, miten mukava olisi julkistaa lista mahdottomista yhteistyökumppaneista. Tiedättehän, lupaukset eivät pidä, palkkiot eivät tule ajallaan, hommat venyvät loputtomiin ja asiallisiin yhteydenottoihin jätetään ylimielisesti vastaamatta.

Maailmalla on jo uusi trendi, saitit, joissa kerrotaan huonoista liikekumppaneista. Yhteistyöpartnerit eivät enää tyydykään kirskuttelemaan hampaitaan kaikessa hiljaisuudesssa. Sen sijaan he aloittavat kampanjan netissä tehdäkseen huonoa PR:ää yritykselle. Tässä yksi esimerkki, kääntäjän sota käännöstoimisto WAPA:a vastaan. (thanx kivi)

3 thoughts on “Vedätetyn vastaisku

  1. Kyllä tuommoisiin vedätyksiin pitääkin jokin keino löytyä. Toivottavasti asia saadaan vähitellen kuntoon. Monesti ovat myös akateemisten pestieni pätkitykset tuntuneet vedätykseltä.

  2. Saisikohan Suomeen vastaavan kampanjoinnin käyntiin esim. tuollaisten laittomien pätkätöiden tai harjoittelijoiden hyväksikäytön esille nostamiseksi ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *