Vedtetyn vastaisku

Jokaisen freelancerin pss on varmaan vlill kynyt ajatus, miten mukava olisi julkistaa lista mahdottomista yhteistykumppaneista. Tiedttehn, lupaukset eivt pid, palkkiot eivt tule ajallaan, hommat venyvt loputtomiin ja asiallisiin yhteydenottoihin jtetn ylimielisesti vastaamatta.

Maailmalla on jo uusi trendi, saitit, joissa kerrotaan huonoista liikekumppaneista. Yhteistypartnerit eivt en tyydykn kirskuttelemaan hampaitaan kaikessa hiljaisuudesssa. Sen sijaan he aloittavat kampanjan netiss tehdkseen huonoa PR: yritykselle. Tss yksi esimerkki, kntjn sota knnstoimisto WAPA:a vastaan. (thanx kivi)

3 thoughts on “Vedtetyn vastaisku

  1. Kyll tuommoisiin vedtyksiin pitkin jokin keino lyty. Toivottavasti asia saadaan vhitellen kuntoon. Monesti ovat mys akateemisten pestieni ptkitykset tuntuneet vedtykselt.

  2. Saisikohan Suomeen vastaavan kampanjoinnin kyntiin esim. tuollaisten laittomien ptktiden tai harjoittelijoiden hyvksikytn esille nostamiseksi ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *