23 thoughts on “Avajaiset

 1. Tää on ihan uskomatonta! Minä muutosvastarintainen täällä että yhyy, joudun opettelemaan jotain uutta ja miten nuo vanhat pamauksetkin tuonne osaa laittaa murrmurrmurr, ja OI VOI!!! miten hienoa! Sinne ne vain tuli kun pyysi!!! Puss!!!

 2. Tulivat importtauksessa uudelle suosikkilistalle myös oikein vanhanvanhatkin pamautetut, siis nähtävästi kaikki, jotka koskaan ovat hetkenkään olleet pamautettuina. Ei toki ollut iso homma poistaa ne, isompi olisi ollut kopioida nykypamaus käsin uuteen suosikkilistaan.

  Keep up the good work!

 3. Mitäs vanhoille Pamauksillle kävi? Näyttää pyyhkiytyneen.

 4. Kyllä vanhojen pamauksien pitäisi toimia edelleen ihan normaalisti.

 5. Osa vanhoista jo poistetuista pamauksista tuli tosiaan mukana ja osa pamauksista näyttää jääneen pois. Suurin osa meni kuten pitikin.
  Mitenkäs minä nyt näen mitkä olen jo lukenut ja mitkä en kun luettu linkki ei vaihda väriä… :)

  Kiitokset kuitenkin, näyttää hienolle. :)

 6. Mitä ihmettä, nythän se taas toimii, vaikka tunti sitten oli aivan tyhjä :)

 7. Kiitos!

  Parannusehdotus:
  Olisi mukava jos kirjautumisen jälkeen avautuisi suoraan oma pamaus. Äskettäin päivitetyt blogithan näkyvät jo etusivulla niille, jotka niitä halajaa.

 8. Jonkin verran blogilista.fi betan maisemissa eilen illalla ja tänä aamuna kompuroituani, olen nyt päässyt kevyen Dilloni avulla rekisteröitymään ja katsomaan sitä kautta suosikkejani.

  Uudistus näyttää hyvältä. Onnittelut.

  Bloggaamattomista lukijoistani olen huolissani. Jääkö vanhaan Päivän Pamaus- systeemiin tai jonnekin muualle bloggaamattoman lukijan ulottuville tietoa uudistuksesta? Jossainhan pitää olla linkki rekisteröitymissivulle niitä lukijoita ajatellen, jotka eivät minun laillani asu Blogistanin Pinserilässä sijaitsevassa Aloitusmaisemassa. Miten he huomaavat vapaan PP:n muuttumisen rekisteröintiä edellyttäväksi?

 9. Tuossa pohdiskelin, että mitenkäs sen oman blogin tietoja pääsee muuttamaan/lisäämään kun blogin lisäystä ei voi siihen käyttää (herjaus: nimi jo käytössä). Ilmeisesti blogi on siirtynyt vanhana uuteen järjestelmään ja minulla ei ole sen muokkausoikeutta? :)

 10. Pamauksen käyttäjille tiedotetaan uutuuksista myös aikanaan.

  Omien blogien muokkaus tulee mahdolliseksi lähipäivinä.

 11. Voisiko toivoa, että luetut blogit erottuisivat paremmin lukemattomista? Nyt on vieraillun ja vierailemattoman linkin väri hieman liian lähellä toisiaan? Pikatsekkauksen jälkeen muuten ihan kelpo uudistus, hyvä!

 12. samoilla linjoilla MM:n kanssa. luetut saisi erottua paremmin..

 13. Kiitos. Sinä se jaksat nähdä vaivaa meidän eteemme.

  Muutama käytettävyyskommentti kuitenkin:
  Käytetty fontti on jotenkin ahtaan ja tiiviin oloinen, vähän epäselkeä. Vika voi olla kyllä mun näkökyvyssä, näytön värinä saa muutoinkin aikaiseksi hankaluuksia. Mutta sanonpahan nyt – onkai meitä lievästi rajottuneita muitakin.

  Linkit, joissa on jo käynyt saisivat erottua niistä joissa ei ole käynyt.

  Teknisesti toimii hyvin. Bookmarkkien siirto oli helppoa ja nopeaa.
  Kiitoskiitos!

 14. Luettujen blogien väritys on myös tulossa ihan pian.

  Fontistakin olen kuullut samantapaisia terveisiä – pitänee yrittää löytää jokin paremmin erottuva.

 15. Database error 1203 : User blogilistafi has already more than ‘max_user_connections’ active connections

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *