Apple-uutuuksia: Mac mini, iPod shuffle ja iWork

Tiistai-illalla nörttikansa saa taas uusia haaveilun aiheita kun Apple julkistaa vuoden 2005 uutuuksia Macworld Expossa. Kuten tavallista, uutuudet ovat tarkasti varjeltuja salaisuuksia. Kuten niin ikään tavallista, verkko on pullollaan sivustoja joissa näitä salaisuuksia paljastetaan. ThinkSecretin jutusta voi poimia esiin mielenkiintoisimmat uutuudet…
[Päivitys 11.1.: uutuudet listattuna]

Mac mini – edullinen (600-800 euroa?) jokakodin Macintosh, johon täytyy ostaa monitori erikseen (tai sitten käytetään vanhan tietokoneen monitoria).

iPod shuffle – edullinen mp3-soitin. Muista iPodeista tämän erottaa se, että laitteessa ei ole kovalevyä vaan se käyttää muistipiirejä kuten useimmat nykyisin kaupoissa olevat halvat mp3-soittimet. Tallennuskapasiteettia mallista riippuen puolesta yhteen gigatavua (muutama kymmenen cd-levyllistä musiikkia).

iWork ’05 – tekstinkäsittelyn, esitysgrafiikkaohjelman ja ehkä taulukkolaskennan sisältävä ohjelmistopaketti niille jotka ovat jo ehtineet hermostua Macintoshin versioon Microsoft Officesta.

Pieni ja edullinen Macintosh kuulostaa kyllä mukavalta ajatukselta…

4 thoughts on “Apple-uutuuksia: Mac mini, iPod shuffle ja iWork

  1. “Headless iMac – edullinen (600-800 euroa?)”

    Mitä hittoa, senhän piti olla alle 500 dollaria, ei kai se nyt täällä kipua 800 euroon, kun dollarin kurssikin on niin kapinen? Toivottavasti vain maalaat pirua seinälle…

  2. Onhan se nähty että kaikki mikä esim. Japanissa maksaa 300USD niin tietenkin täällä sen hinta on vähintään 500EUR!! Näinhän se maailma pyörii – todella loogisesti.

  3. Ovat näemmä laittaneet ranskankieliset sivut suomenkielisten tilalle: http://www.apple.com/fi/macmini/

    “Le style de vie numérique n’a jamais été aussi accessible. Elégant et compact, Mac mini offre tous les logiciels dont vous avez besoin pour apprécier davantage votre musique, vos photos et vos vidéos dès la sortie de l’emballage. Et ce, à un prix défiant toute concurrence : Mac mini est en effet disponible à partir de 499 €. Vous avez bien lu. 499 €.”

  4. Applen tyypit ovat varmaan todenneet macminin kohdalla, että esittelykielenkin tulee olla astetta elegantimipi, jonka vuoksi sivut ovat ranskaksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.