Talvimyrsky Erwin tulossa

Ensi yön myrskystä ennustetaan tulevan poikkeuksellisen raisu. Helsingin pelastuslaitos kehoittaa ihmisiä pysymään sisällä ensi yönä ja Helsingin Sanomien uutisessa kerrottiin myös puhelinnumero josta voi tilata hiekkasäkkejä merenpinnan nousun varalta.

Tällä hetkellä myräkkä puhaltaa Skotlannin liepeillä, raporttien mukaan hurrikaanin voimalla.

Saattaa kuitenkin olla, että kovimmat tuulet kiertävät Suomen. Myrskyareenan ennusteissa todetaan tällä hetkellä että Erwin-myrskyn heikkotuulinen keskus on ennakoitua laajempi ja tarjoaa siten meille suojaa. Mutta varovainen kannattaa silti olla. Tämä sairaslomalainen pysyy näillä keleillä tiukasti neljän seinän sisällä.

Helsingin kauppatorikamerasta voi sitten seurailla nouseeko vesi niin korkealle kuin on pelätty. Muita kameroita sisämyrskybongareille löytyy esimerkiksi Ylen Suomi NYT -sivustolta ja Tiehallinnon kelikameroista. Sateiden kulkua voi seurata Kauppalehden sadetutkasta (sisään pääsee Iltalehden tunnuksilla).

5 thoughts on “Talvimyrsky Erwin tulossa

  1. Nämä pinserin sivut ovat hyvät, koska pitävät meitä kotihiiriä ajantasalla. olkaa kaikki lukijat varovaisia ja ovet suljettuina ja varalta tietnkin hiekkasäkkejä.

  2. Myrsky tulossa, joo. Eikös Samin pitäisi olla saikulla? Niska ei lepää tietokoneen äärellä.

  3. tuula, tietokoneen ääressä saa olla jos muistaa istua ryhdikkäästi… ja hyvä niin, makoiluun voisi kyllästyä nopeasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *