Talvimyrsky Erwin tulossa

Ensi yön myrskystä ennustetaan tulevan poikkeuksellisen raisu. Helsingin pelastuslaitos kehoittaa ihmisiä pysymään sisällä ensi yönä ja Helsingin Sanomien uutisessa kerrottiin myös puhelinnumero josta voi tilata hiekkasäkkejä merenpinnan nousun varalta.

Tällä hetkellä myräkkä puhaltaa Skotlannin liepeillä, raporttien mukaan hurrikaanin voimalla.

Saattaa kuitenkin olla, että kovimmat tuulet kiertävät Suomen. Myrskyareenan ennusteissa todetaan tällä hetkellä että Erwin-myrskyn heikkotuulinen keskus on ennakoitua laajempi ja tarjoaa siten meille suojaa. Mutta varovainen kannattaa silti olla. Tämä sairaslomalainen pysyy näillä keleillä tiukasti neljän seinän sisällä.

Helsingin kauppatorikamerasta voi sitten seurailla nouseeko vesi niin korkealle kuin on pelätty. Muita kameroita sisämyrskybongareille löytyy esimerkiksi Ylen Suomi NYT -sivustolta ja Tiehallinnon kelikameroista. Sateiden kulkua voi seurata Kauppalehden sadetutkasta (sisään pääsee Iltalehden tunnuksilla).

5 thoughts on “Talvimyrsky Erwin tulossa

  1. Nm pinserin sivut ovat hyvt, koska pitvt meit kotihiiri ajantasalla. olkaa kaikki lukijat varovaisia ja ovet suljettuina ja varalta tietnkin hiekkaskkej.

  2. Myrsky tulossa, joo. Eiks Samin pitisi olla saikulla? Niska ei lep tietokoneen rell.

  3. tuula, tietokoneen ress saa olla jos muistaa istua ryhdikksti… ja hyv niin, makoiluun voisi kyllsty nopeasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *