Pientä hämminkiä

Hyvät naiset ja herrat, tällä hetkellä hieman erikoiselta näyttävä top-lista ja oudot pamaukset eivät liity tulossa oleviin uudistuksiin, vaan meillä on ihan puhdas tekninen häiriö. Vanhat tietokannat ovat toivon mukaan tallessa ja tutkimme juuri Nebulan kanssa parasta tapaa palauttaa ne, joten ihan rauhassa vaan :)

Jos pamauksesi on tällä hetkellä rikki, ei kannata korjailla sitä koska se palautuu toivon mukaan pian tämän päivän klo 20 tilanteeseen.

[Lisäys klo 23:04] No niin, tietokanta on nyt pelastettu ja kaiken pitäisi toimia taas kuten ennenkin. Pahoittelemme harmia.

12 thoughts on “Pientä hämminkiä

 1. Kiitos, kiitos. Ehti jo huoli tulla. Palaamme siis takaisin normaaliin todellisuuten heti kun tiedämme mikä normaali todellisuus on :)
  Työn iloa – eli siis kiitos miljoonasti taas kerran kun jaksat meidän eteemme nysvätä!

 2. Alles got.
  Se vain säikäyttää tuo pamaus aina välillä. Joskus on katoillut suosikeista outoja ihan muutenkin – koska erityisen turvallinenhan tuo ei tuo päivän pamaus- tili ole. Sitä voi nyprätä kuka tahansa jos tietää nimen. (ja niitähän saa esim. sitemeterin raporteista…)

  Kiitokset vaivannäöstä ja asioiden korjaamisesta.

 3. Jes. Pörrö puhuu asiaa. Siis tuon kiittämisen osalta. Itse olisin ottanut mieluusti sen 25. sijoituksen. ;)

  Vaikka se olisikin ollut 7:llä tilaajalla.

 4. Huomaan top-listan nousijoissa olevan uutuuksia. Pamauksessani niitä ei kuitenkaan näy. Onko niitä enää tulossa vai keräilläänkö top-listan riveiltä?

 5. Top-listassa näkyvät uutuudet ovat jo ennestään listoilla olevia, jotka ovat kenties välillä käyneet pois listalta (pitkään epäaktiivisina olleet tippuvat pois näkyvistä).

  Sitten kun laitan oikeasti uusia listalle, ne tulevat kyllä asianmukaisiin paikkoihin näkyviin :)

 6. Olihan se hienoa nähdä Haltian vaaliyö sijalla 37. Tuskin ihan lähitulevaisuudessa ja ilman teknisiä häiriöitä niin käy! :)

  Kiitos, että jaksat ylläpitää kokonaista kulttuurimuotoa. Hyvää ja lämmintä joulua!

 7. Itsekin ehdin eilen pelästyä isosti. =)

  Vielä kun tuon päivityssysteemin saisi korjattua edes ennalleen, olisin varsin iloinen.

 8. Viime yönä pamaus oli jälleen kunnossa, nyt tyhjä!! IIK!!!

 9. Hei Sami ja Riitta,

  ette tekin viitsisi spammata utan tietohallintopäällikköä: utan etäyhteydet poikki nyt 6:tta päivää, eikä niitä aiota korjata kuntoon kai ennen tammikuun alkua jos silloinkaan.

  Ei pääse unix-yhteyksiin = yliopiston kaikki etäkäyttäjät ovat blokissa netistä. Eikä tule valituksia, jollei ihmisillä ole toista tunnusta ja yhteyttä (useimmilla ei). Kotihakemiston tiedostojen käsittelyyn ja kotisivujen päivitykseen ei ole annettu mitään keinoa (paitsi yliopiston mikroluokat, jotka ovat nekin joulun suljettuina).

  Hyvää joulua silti, sanoo pimennossa oleva B.

 10. Jostain minä juuri tänään luin, että UTAn unix-koneille oli asentunut ohjelma, joka tallensi ja edelleenlähetti käyttäjiensä tunnukset ja salasanat. Tästä syystä UTA on (korrektisti, minun mielestäni) sulkenut unix-koneet (tai ainakin Kielon, joka taisi olla se nimenomainen infektoitunut palvelin) toistaiseksi.

 11. Myrtille moi: okei, kuvitellaan että TKK (Otaniemi) sulkisi yhteydet ulos siten, ettei yhteyksiä saa ulospäin muihin palvelimiin eikä
  ulkoa pääse loggautumaan TKK:lle…onko tuo aidosti normaali tila kansainväliselle yliopistolle tai korkeakoululle?

  Jos niin on, olen pahasti erehtynyt ja täysin väärien käsitysten uhri:)

  Hyvää joulua kuitenkin kaikille, kotisivut pitänee siirtää utalta pois, jos kerran blokki on normitoiminto.

  Samille ja Riitalle Joulua ja Uutta vuotta, levaria hakisin tammikuulla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *