Ompele koiralle poronsarvet

Tuntuuko, ett ty, koti, perhe, opinnot, seuraelm, yhteiskunnalliset velvollisuudet ja harrastukset eivt kerta kaikkiaan riit tyttmn aikaasi? Tuijotteletko ikvystyneen ikkunasta miettien, mihin ryhtyisit? Ompele koiralle poronsarvet.

1. Osta noin 20 sentin pala harmaata tai beige karvajljitelm.

2. Piirr sarvien kaavat. Voit mys leikata suoraan kankaasta.

3. Ompele saumat nurjalta puolelta tihell siksakilla ja knn sarvet.

4. Tyt pumpulilla.

5. Ala pohtia, miten sarvet saadaan kiinni koiran phn. Superliimaa ei saa kytt. Mahdollisesti ratkaisu on jonkinlainen panta. Sovittele. Ei, mahdollisesti ratkaisu on jonkinlainen hattu. Sovittele lis. Minne pannaan korvat?

6. Sinulla on nyt koira, joka on paennut nurkkaan tuijottamaan epluuloisesti jokaista liikettsi loukatun ylimyksen ilme naamallaan. Lisksi sinulla on kaksi karvaista ptkyl, jotka ovat liian painavia pysykseen pystyss.

7. Kaksi tuntia on huvennut jonnekin. Onneksi olkoon. Ensi kerralla teemme joululahjoja sukulaisille.

4 thoughts on “Ompele koiralle poronsarvet

  1. Kuulostaa jotenkin tutulta. Koiralle T-paita ja koiralle leopardi-turkki teddyreunuksilla, tyttminen. Poikakoiralle. Ja taloudessa oli epluuloisesti vilkuileva myrkoira aina, kun leopardia vilahti. Ja voi sit nolouden mr, kun olimma kylill ja tdit voivotteli, kuinka ihanalutuna koira. Mit rotua se on? Kun sill on tollanen turkki? Joulua sekin hyrhdys oli.

    Totti parka.

  2. Hah, olisipa ollut teko-ohjeetkin. Prototyypin kehittely jatkuu. Kuvan pannassa on nkjn jonkinlainen niskahihna, hmm… Ja sarvet nyttvt kevyilt… fleece, hmm… :-)

  3. Jouluna elimet saavat nkjn kokea kovia. Itse yritin yksi joulu pukea tonttulakkia lemmikkippuni phn, jotta saisin spj joulupostikorttikuvia. (huom. ei mikn kpikani)

    Mys tuhoontuomittu yritys. Lakissa oli tietenkin reit korvia varten, mutta kuvitelkaa, miten helppoa se on silti saada se kanin phn, saati niin, ett pysyy pss. Saati niin, ett pupun nyt ylipnskn saisi pysymn yhtn missn edes sen verran paikallaan, ett siit saisi kuvan.

    Joo. Annetaan niille elimillekin joulurauha ja ostetaan postikortit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *