Ompele koiralle poronsarvet

Tuntuuko, että työ, koti, perhe, opinnot, seuraelämä, yhteiskunnalliset velvollisuudet ja harrastukset eivät kerta kaikkiaan riitä täyttämään aikaasi? Tuijotteletko ikävystyneenä ikkunasta miettien, mihin ryhtyisit? Ompele koiralle poronsarvet.

1. Osta noin 20 sentin pala harmaata tai beigeä karvajäljitelmää.

2. Piirrä sarvien kaavat. Voit myös leikata suoraan kankaasta.

3. Ompele saumat nurjalta puolelta tiheällä siksakilla ja käännä sarvet.

4. Täytä pumpulilla.

5. Ala pohtia, miten sarvet saadaan kiinni koiran päähän. Superliimaa ei saa käyttää. Mahdollisesti ratkaisu on jonkinlainen panta. Sovittele. Ei, mahdollisesti ratkaisu on jonkinlainen hattu. Sovittele lisää. Minne pannaan korvat?

6. Sinulla on nyt koira, joka on paennut nurkkaan tuijottamaan epäluuloisesti jokaista liikettäsi loukatun ylimyksen ilme naamallaan. Lisäksi sinulla on kaksi karvaista pötkylää, jotka ovat liian painavia pysyäkseen pystyssä.

7. Kaksi tuntia on huvennut jonnekin. Onneksi olkoon. Ensi kerralla teemme joululahjoja sukulaisille.

4 thoughts on “Ompele koiralle poronsarvet

  1. Kuulostaa jotenkin tutulta. Koiralle T-paita ja koiralle leopardi-turkki teddyreunuksilla, tyttömäinen. Poikakoiralle. Ja taloudessa oli epäluuloisesti vilkuileva mäyräkoira aina, kun leopardia vilahti. Ja voi sitä nolouden määrää, kun olimma kylillä ja tädit voivotteli, kuinka ihanalutuna koira. Mitä rotua se on? Kun sillä on tollanen turkki? Joulua sekin höyrähdys oli.

    Totti parka.

  2. Hah, olisipa ollut teko-ohjeetkin. Prototyypin kehittely jatkuu. Kuvan pannassa on näköjään jonkinlainen niskahihna, hmm… Ja sarvet näyttävät kevyiltä… fleeceä, hmm… :-)

  3. Jouluna eläimet saavat näköjään kokea kovia. Itse yritin yksi joulu pukea tonttulakkia lemmikkippuni päähän, jotta saisin söpöjä joulupostikorttikuvia. (huom. ei mikään kääpiökani)

    Myös tuhoontuomittu yritys. Lakissa oli tietenkin reiät korvia varten, mutta kuvitelkaa, miten helppoa se on silti saada se kanin päähän, saati niin, että pysyy päässä. Saati niin, että pupun nyt ylipäänsäkään saisi pysymään yhtään missään edes sen verran paikallaan, että siitä saisi kuvan.

    Joo. Annetaan niille eläimillekin joulurauha ja ostetaan postikortit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *