Jekku pikkujoulujen iloksi

Yhden kakkupalan mies inhoaa sitä ääntä, joka syntyy kun omenaa haukataan. Mikä toi mieleeni kerrassaan erinomaisen inhoihin ääniin liittyvän käytännön pilan jolla voi hauskuttaa ihmisiä vaikkapa pikkujouluissa.

Mutta ensin varoitus! Tämä on erittäin tehokas jekku eikä sitä pidä suorittaa sydänvioista kärsivien tai raskaana olevien lähellä. Olen nähnyt aikuisen miehen joutuvan hysterian valtaan useaksi minuutiksi tämän tempun johdosta.

Tässä ohjeet tempun suorittamiseen.

 • Ota yksi muovinen kertakäyttömuki. Pahvimuki ei kelpaa. Muovin on oltava ohutta.
 • Kätke muki paidan alle vasempaan kainaloosi. Laske kätesi alas normaaliasentoon siten että muki pysyy jämäkästi kainalossasi eikä tipu sieltä.
 • Mene uhrien luo muina miehinä. Pidä vasenta kättäsi mahdollisimman luontevasti. Älä tiputa mukia.
 • Valittele suureen ääneen niskakipua. Kerro, että niskanikamasi tuntuvat erikoiselta.
 • Siirrä oikeanpuoleinen kätesi pääsi päälle ja laita sormet vasemman ohimon kohdalle. Aloita tarina: “Aivan erityisen kummalliselta tuntuu kun teen näin…”
 • Kiskaise päätäsi nopeasti oikeallepäin. Täsmälleen samaan aikaan, vie vasen kätesi nopeasti kylkeesi kiinni niin että kainalossasi ollut muki rusentuu.
 • KRÄK!!
 • Hekottele yhdessä henkeään haukkovien, kiemurtelevien ja hermostuneesti nauravien ystäviesi kanssa

Tempun opetti minulle eräs näyttelijä jonka nimen olen jo unohtanut…

6 thoughts on “Jekku pikkujoulujen iloksi

 1. sam toimii myös seuraavalla tavalla:
  – Korvaa niskan naksauttelu kissalla
  – ota kissa syliisi
  – Kerro että olet opetellut kissojen kiropratiikkaa viimeisen pari päivää
  – silitä kissaa (myötäkarvaan on parempi)
  – ota kissaa päästä kiinni
  – kierrä hivenen vasemmalle/oikealle
  – kainalo kiinni ja KRÄKS!!!!

  MUHAHAHAHHAHHAHA!!!!!

 2. Taattua kahvipöytätavaraa. Pitää mennä lounastunnilla käymään kaupassa hakemassa muovimukeja.

 3. Itse asiassa tuosta on olemassa ilkeämpikin versio, jossa jymäytettävää tyyppiä pyydetään kiskomaan jumissa olijan päätä ensin varoen ylöspäin leukaperistä kiinni pitäen, ja painamaan sitten äkkiä leuka alas niskan takana olevien sormien liikkeellä. Tällä hetkellä jekuttaja tietysti musertaa mukin ja säikäyttää ystävällisen avustajansa :)

 4. Evoluutioversio tuosta on se että mukin sijaan ottaa sopivan kokoisen palan vanhaa kunnon kuplamuovia, myttyää sen kämmenensä sisään siten että sen saa yhdellä puristuksella rusennettua jolloin syntyy myös hyvin aidonkuuluinen ääniefekti..

 5. kun menet vaikka kaverille yöksi ota maalipurkki mukaa mieluiten valkoista kun olet siellä mene vessaan ja levitä maalia vessan ponton päälle ja sano kaverille että mene vessaan istumaan me tehdään yllätys kun hän istuu vessan pöntölle jää kamalat jäljet housuihin eikun kikattamaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *