Jekku pikkujoulujen iloksi

Yhden kakkupalan mies inhoaa sitä ääntä, joka syntyy kun omenaa haukataan. Mikä toi mieleeni kerrassaan erinomaisen inhoihin ääniin liittyvän käytännön pilan jolla voi hauskuttaa ihmisiä vaikkapa pikkujouluissa.

Mutta ensin varoitus! Tämä on erittäin tehokas jekku eikä sitä pidä suorittaa sydänvioista kärsivien tai raskaana olevien lähellä. Olen nähnyt aikuisen miehen joutuvan hysterian valtaan useaksi minuutiksi tämän tempun johdosta.

Tässä ohjeet tempun suorittamiseen.

 • Ota yksi muovinen kertakäyttömuki. Pahvimuki ei kelpaa. Muovin on oltava ohutta.
 • Kätke muki paidan alle vasempaan kainaloosi. Laske kätesi alas normaaliasentoon siten että muki pysyy jämäkästi kainalossasi eikä tipu sieltä.
 • Mene uhrien luo muina miehinä. Pidä vasenta kättäsi mahdollisimman luontevasti. Älä tiputa mukia.
 • Valittele suureen ääneen niskakipua. Kerro, että niskanikamasi tuntuvat erikoiselta.
 • Siirrä oikeanpuoleinen kätesi pääsi päälle ja laita sormet vasemman ohimon kohdalle. Aloita tarina: “Aivan erityisen kummalliselta tuntuu kun teen näin…”
 • Kiskaise päätäsi nopeasti oikeallepäin. Täsmälleen samaan aikaan, vie vasen kätesi nopeasti kylkeesi kiinni niin että kainalossasi ollut muki rusentuu.
 • KRÄK!!
 • Hekottele yhdessä henkeään haukkovien, kiemurtelevien ja hermostuneesti nauravien ystäviesi kanssa

Tempun opetti minulle eräs näyttelijä jonka nimen olen jo unohtanut…

6 thoughts on “Jekku pikkujoulujen iloksi

 1. sam toimii mys seuraavalla tavalla:
  – Korvaa niskan naksauttelu kissalla
  – ota kissa syliisi
  – Kerro ett olet opetellut kissojen kiropratiikkaa viimeisen pari piv
  – silit kissaa (mytkarvaan on parempi)
  – ota kissaa pst kiinni
  – kierr hivenen vasemmalle/oikealle
  – kainalo kiinni ja KRKS!!!!

  MUHAHAHAHHAHHAHA!!!!!

 2. Taattua kahvipyttavaraa. Pit menn lounastunnilla kymn kaupassa hakemassa muovimukeja.

 3. Itse asiassa tuosta on olemassa ilkempikin versio, jossa jymytettv tyyppi pyydetn kiskomaan jumissa olijan pt ensin varoen ylspin leukaperist kiinni piten, ja painamaan sitten kki leuka alas niskan takana olevien sormien liikkeell. Tll hetkell jekuttaja tietysti musertaa mukin ja sikytt ystvllisen avustajansa :)

 4. Evoluutioversio tuosta on se ett mukin sijaan ottaa sopivan kokoisen palan vanhaa kunnon kuplamuovia, mytty sen kmmenens sisn siten ett sen saa yhdell puristuksella rusennettua jolloin syntyy mys hyvin aidonkuuluinen niefekti..

 5. kun menet vaikka kaverille yksi ota maalipurkki mukaa mieluiten valkoista kun olet siell mene vessaan ja levit maalia vessan ponton plle ja sano kaverille ett mene vessaan istumaan me tehdn ylltys kun hn istuu vessan pntlle j kamalat jljet housuihin eikun kikattamaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *