Asiaa ajasta

On muuten aika tyhmä tunne havahtua aamuneljältä ja huomata käyttäneensä koko illan ja yön tietokonepelin ääressä. Tällä kertaa syyllisenä oli Transport Tycoonista tehty viritysversio OpenTTD. Oli pakko poistaa peli koneelta, ihan vain sen vuoksi että univelkaa ei kertyisi liikaa. Modernia pelikonsolia en uskalla edes ostaa – ties millaiseksi ihmisraunioksi sitä päätyisi vaikkapa GTA:SA:n kanssa.

Ai niin, mutta talviaika alkoi juuri. Kello onkin vasta kolme! Laskujeni mukaan kodissamme yhdeksän vehjettä osaa laittaa itse itsensä oikeaan aikaan. Jäljelle jää siis noin 20 muuta aikarautaa säädettäväksi. Plus tietysti sisäinen kello. Mutta sehän on muutenkin jo ihan sekaisin.

6 thoughts on “Asiaa ajasta

 1. Järkevää puolestaan on mennä illalla yhdeltätoista kauhuelokuvaa katsomaan ja palata puoli kahden aikaan yksin kotiin kun kämppiskin on muualla. Se on järkevää.

 2. KimmoS, tuttu homma.. eritoten katsoa kauhuelokuvaa kotona todella myöhään, varsinkin yksin.

 3. Hiivatti kun mainitsit tuon OpenTTD:n. Huomatessani, että siitä on julkaistu myös OS X -käännös, yöunet oli viety jo valmiiksi. Katala peli.

 4. Itse kävin juuri ostamassa uuden GTA:n pleikkariversion tänään. Päiväni ja iltani ovat luetut. Ohjaus oli kylläkin muuttunut tässä uudessa versiossa, mutta fiilis on pysynyt hyvällä tasolla. Ja hankein jo ekan tatskanikin ghetto tyypilleni :D Sillä saa katu-uskottavuutta.

 5. Kauhulla tässä itsekin odottelen tulevien Halo 2:sen ja Flatoutin ilmaantumista Xboxille. Tiedossa todella vähäunisia öitä pelien parissa.

  Peli joka kiusaa edelleen kuitenkin todella pahasti, kausiluontoisesti kylläkin, on Civilization -sarjan pelit. Menin onneton jossain kohtaa, jopa “palaveri” peliksi sellaisen asentamaan kannettavalleni. Ihan vaan sen varalta jos palis kääntyy uusmediasanasto bingoksi.

  Ja tottakai viime viikonloppu meni valvoessa television parissa kun jostain sain päähäni että haluan katsoa Psykot tv:stä :)

 6. Meillä videot menivät itsestään oikeaan aikaan, mutta digisovitin ei. Molemmissa on kyllä automatiikka päällä.

  Mihin maailma on menossa, kun videoiden kello pysyy ajassa ihan itsestään? Kohta katoaa viimeinenkin vilkkuva 00:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *