Asiaa ajasta

On muuten aika tyhmä tunne havahtua aamuneljältä ja huomata käyttäneensä koko illan ja yön tietokonepelin ääressä. Tällä kertaa syyllisenä oli Transport Tycoonista tehty viritysversio OpenTTD. Oli pakko poistaa peli koneelta, ihan vain sen vuoksi että univelkaa ei kertyisi liikaa. Modernia pelikonsolia en uskalla edes ostaa – ties millaiseksi ihmisraunioksi sitä päätyisi vaikkapa GTA:SA:n kanssa.

Ai niin, mutta talviaika alkoi juuri. Kello onkin vasta kolme! Laskujeni mukaan kodissamme yhdeksän vehjettä osaa laittaa itse itsensä oikeaan aikaan. Jäljelle jää siis noin 20 muuta aikarautaa säädettäväksi. Plus tietysti sisäinen kello. Mutta sehän on muutenkin jo ihan sekaisin.

6 thoughts on “Asiaa ajasta

 1. Jrkev puolestaan on menn illalla yhdelttoista kauhuelokuvaa katsomaan ja palata puoli kahden aikaan yksin kotiin kun kmppiskin on muualla. Se on jrkev.

 2. KimmoS, tuttu homma.. eritoten katsoa kauhuelokuvaa kotona todella myhn, varsinkin yksin.

 3. Hiivatti kun mainitsit tuon OpenTTD:n. Huomatessani, ett siit on julkaistu mys OS X -knns, yunet oli viety jo valmiiksi. Katala peli.

 4. Itse kvin juuri ostamassa uuden GTA:n pleikkariversion tnn. Pivni ja iltani ovat luetut. Ohjaus oli kyllkin muuttunut tss uudessa versiossa, mutta fiilis on pysynyt hyvll tasolla. Ja hankein jo ekan tatskanikin ghetto tyypilleni :D Sill saa katu-uskottavuutta.

 5. Kauhulla tss itsekin odottelen tulevien Halo 2:sen ja Flatoutin ilmaantumista Xboxille. Tiedossa todella vhunisia it pelien parissa.

  Peli joka kiusaa edelleen kuitenkin todella pahasti, kausiluontoisesti kyllkin, on Civilization -sarjan pelit. Menin onneton jossain kohtaa, jopa “palaveri” peliksi sellaisen asentamaan kannettavalleni. Ihan vaan sen varalta jos palis kntyy uusmediasanasto bingoksi.

  Ja tottakai viime viikonloppu meni valvoessa television parissa kun jostain sain phni ett haluan katsoa Psykot tv:st :)

 6. Meill videot menivt itsestn oikeaan aikaan, mutta digisovitin ei. Molemmissa on kyll automatiikka pll.

  Mihin maailma on menossa, kun videoiden kello pysyy ajassa ihan itsestn? Kohta katoaa viimeinenkin vilkkuva 00:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *