Tavarakeidas

Netistä ostaminen on nykyään varsin helppoa ja hauskaa. Joskus tavaraa voi kertyä hivenen liikaa, varsinkin jos ei pysty luopumaan mistään. Täytyykin ensi tilassa varata kirpparilta myyntipöytä, ettei käy näin.

3 thoughts on “Tavarakeidas

  1. Miten tuolla pystyy edes elämään ja mitä se tekee noilla kaikilla xerox papereilla :)

  2. Aivan uskomaton setti. Mielisairaus alkaa olla jo diagnoosina kovinkin lähellä mamman päässä vallitsevaa ‘todellisuutta’. Hämärästi muistaisin jonkun dokkarin telkkarista, jossa käsitelttin pakkoimpulsiivista ostamista. Se yhdistettynä tuohon ‘isovelivalvoo’ -ajatukseen että mittän ei voi heittää menemään, niin lopputulos on juuri tuollainen. Tähän tapaukseen tulisi jo puuttua. Jos ei valkotakkisten miesten niin ainakin punatakkisten, sillä tuo paikkahan luokitellaan jo ‘hitusen’ paloaraksi.
    Veikkaankin että tolla järkällä kilahtaa jossain vaiheessa yläkerrassa (periytyvää :)) ja sitten paistellaankin vanhentuneita makkaroita talon pihalla, ebay loimussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *