Politiikan riemuja

Eilen tuli taas todistettua, että politiikka voi olla myös riemastuttavaa. Demarien Espoon ääniharava asettautui televisiouutisissa sievästi kuvaan ja täysin vakavalla naamalla totesi, että julkisuudesta on kunnallisvaaleissa suorastaan haittaa. Substanssi ratkaisee. No joo, juuri substanssi on toki Maria Guzeninan pääasiallinen avu. Samoin luonnollisesti mm. Toni Halmeen ja Anne Pohtamon. Pettämättömän todellisuudentajun lisäksi, tietty.

9 thoughts on “Politiikan riemuja

 1. Olet niin oikeilla jäljillä… God forbid, en äänestänyt edes Guzeninan puoluetta. Jääköön nähtäväksi, miten hän pärjää konkareiden joukossa.

 2. /me on Guzin puolella

  Yleensä osallistun julkkuehdokkaiden teilaamiseen mielelläni mutta Maria Guzenina-Richardson on virkistävä poikkeus julkkisten tyhmyyssäännöstä. Espoossa ei äänestä maamme kaikkein tuulipukuisin kansanosa ja substanssia on oltava jos sieltä saa äänivyöryn.

  # mab

 3. Kyllä se substanssi taitaa olla hyvässä äänessä,
  ja tottakai tukka on hjyvin. Arvuuteltavaksi jää putoaako tyttönimi pois ennen eduskuntavaalia…
  Mahdoitko arvon Riitta päästä/joutua valtuustoon?

 4. Tämä oli ensimmäinen yritykseni valtuustoon, enkä päässyt. Ehkä yritän vielä toisen kerran, mutta vaalibudjetin on silloin paras olla vähän erilainen kuin tässä kampanjassa (70 euroa). Kyllä ilman lehti-ilmoitteluakin varmasti monet hyvät pääsevät läpi, mutta meikäläinen ihan tavallinen tarvitsee vähän ostettua julkisuutta. En ainakaan usko sen haittaavan pahasti. :-)

 5. Ostetun julkisuuden lisäksi kannattaisi myös harkita sen peräänkuuluttamasi substanssin hankkimista.

 6. Askartelen sen substanssin kanssa joka päivä, mutta en usko nopeisiin tuloksiin.

 7. Vaikuttaa voi onneksi niin monella tavalla, eikä oman ja läheistensä hyvinvoinnin edistäminen ole laisinkaan huonommasta päästä. Substanssissa voi olla enemmän perslihasta kuin sydämen sivistystä.

 8. Teidän olisi pitänyt nähdä Guzenina Rubenin ja Hytösen showssa perjantaina.

  Ruben Stiller haastatteli Guzeninaa, se oli todella jännää katsottavaa. Minulle jäi ainakin semmoinen kuva siitä, että Stiller ja Guzenina vähän suuttuivat toisilleen. Kannattaa katsoa jos jostain saa sen käsiinsä

 9. No ei kai se Maria G-R niin tyhmä ole! Maria osaa ainakin puheenjohtajana kahdella ry:llä lypsää rahaa raha-automaattiyhdistykseltä. Sosternet ry ja Yksinhuoltajien ja yhteishuoltajien liitto ry. Kummatkin kuittaa n. 200.000 euroa, eli yhteensä 400.000 euroa riihikuivaa. Toimintaa???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *