Politiikan riemuja

Eilen tuli taas todistettua, ett politiikka voi olla mys riemastuttavaa. Demarien Espoon niharava asettautui televisiouutisissa sievsti kuvaan ja tysin vakavalla naamalla totesi, ett julkisuudesta on kunnallisvaaleissa suorastaan haittaa. Substanssi ratkaisee. No joo, juuri substanssi on toki Maria Guzeninan pasiallinen avu. Samoin luonnollisesti mm. Toni Halmeen ja Anne Pohtamon. Pettmttmn todellisuudentajun lisksi, tietty.

9 thoughts on “Politiikan riemuja

 1. Olet niin oikeilla jljill… God forbid, en nestnyt edes Guzeninan puoluetta. Jkn nhtvksi, miten hn prj konkareiden joukossa.

 2. /me on Guzin puolella

  Yleens osallistun julkkuehdokkaiden teilaamiseen mielellni mutta Maria Guzenina-Richardson on virkistv poikkeus julkkisten tyhmyyssnnst. Espoossa ei nest maamme kaikkein tuulipukuisin kansanosa ja substanssia on oltava jos sielt saa nivyryn.

  # mab

 3. Kyll se substanssi taitaa olla hyvss ness,
  ja tottakai tukka on hjyvin. Arvuuteltavaksi j putoaako tyttnimi pois ennen eduskuntavaalia…
  Mahdoitko arvon Riitta pst/joutua valtuustoon?

 4. Tm oli ensimminen yritykseni valtuustoon, enk pssyt. Ehk yritn viel toisen kerran, mutta vaalibudjetin on silloin paras olla vhn erilainen kuin tss kampanjassa (70 euroa). Kyll ilman lehti-ilmoitteluakin varmasti monet hyvt psevt lpi, mutta meiklinen ihan tavallinen tarvitsee vhn ostettua julkisuutta. En ainakaan usko sen haittaavan pahasti. :-)

 5. Ostetun julkisuuden lisksi kannattaisi mys harkita sen pernkuuluttamasi substanssin hankkimista.

 6. Askartelen sen substanssin kanssa joka piv, mutta en usko nopeisiin tuloksiin.

 7. Vaikuttaa voi onneksi niin monella tavalla, eik oman ja lheistens hyvinvoinnin edistminen ole laisinkaan huonommasta pst. Substanssissa voi olla enemmn perslihasta kuin sydmen sivistyst.

 8. Teidn olisi pitnyt nhd Guzenina Rubenin ja Hytsen showssa perjantaina.

  Ruben Stiller haastatteli Guzeninaa, se oli todella jnn katsottavaa. Minulle ji ainakin semmoinen kuva siit, ett Stiller ja Guzenina vhn suuttuivat toisilleen. Kannattaa katsoa jos jostain saa sen ksiins

 9. No ei kai se Maria G-R niin tyhm ole! Maria osaa ainakin puheenjohtajana kahdella ry:ll lyps rahaa raha-automaattiyhdistykselt. Sosternet ry ja Yksinhuoltajien ja yhteishuoltajien liitto ry. Kummatkin kuittaa n. 200.000 euroa, eli yhteens 400.000 euroa riihikuivaa. Toimintaa???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *