Oliko vielä gmailittomia?

Gmail ilmoitti että voisin kutsua taas viisi tuttavaa ilmaissähköpostin käyttäjäksi. Viime kerralla kutsut loppuivat kesken jaellessani niitä Pinserin lukijoille – nyt voisi suorittaa uuden jakotilaisuuden. Kuten tapoihin kuuluu, kutsu tulee tienata tekemällä jokin pieni tehtävä. Toni laittoi kutsua halajavat lukijat kirjoittamaan runoja. Päässä vallitsee kuitenkin edelleen loppukesän tyhjyys, enkä oikein tahdo keksiä hyvää tehtävää…

Nytpä tiedän: kutsut lähtevät niille, jotka keksivät kommenteissa parhaita tehtäviä gmail-tunnuksen tienaamiseen. Ja niille jotka täyttävät näitä tehtäviä. Viisi parasta palkitaan (muista jättää mailiosoitteesi joko kommenttiin, tai jos pelkäät spammereita, laita minulle mailia). Saapa nähdä koska tämäkin lysti loppuu ja kaikilla maailman nettikäyttäjillä on gmail-tunnus :-)

18 thoughts on “Oliko vielä gmailittomia?

  1. Pinseriin sopiva tehtävä olisi tietenkin soitattaa paikallisen/valtakunnallisen lehden toimitukseen ja kysellä ‘mikä tämä paljon puhuttu pinserin lista oikein on’ :)

  2. Sopiva tehtävä olisi kumota kaikki gmailista puhuttu paha, esimerkiksi menemällä osoitteeseen http://www.gmail-is-too-creepy.com/ ja kumota siellä esitetyt paranoidit väiteet. Tämä taho Google-Watchin ja GMail-Is-Too-Creepyn takana on selvästi skitsahtanut :).

    Eli, kerrataan. Tehtävänä voisi olla koota vasta-argumentteja em. sivun väitteille.

  3. Gmail-kutsun henkinen tehtävä voisi olla soittaa jollekin sukulaiselle tai vanhalle ystävälle, jonka kanssa ei ole puhunut pitkään aikaan, ja kysyä mikä on saanut heidät hymyilemään lähiaikoina. Vahvistaa ystävyyttä ja ilahduttaa molempien mieltä. (Hui, miten naminamilta tuo kuulostaa.)

  4. kaikkihan jo tietävät että gmailin jakamisella seurataan netin infrastruktuurin rakentumista ja tiedon välitystä (verkottumista). näillä ainutlaatuisilla tutkimustuloksilla sitten keksitään keinoja osakkeiden nostamiseksi (rahakkaita innovaatioita).

    minusta hyvä tehtävä olisi juuri paranoidien ja salaliittoteorioiden kehittely :)
    vai eikö teistä gigan ilmaisen laatikon holtiton jakelu ole edes hitusen epäilyttävää?
    oma veikkaukseni on googlen laajamittainen markkinatutkimus jolla pyritään mullistamaan kohdemainonta

  5. Näistä tehtävistä on oltava todistettavasti suoritettu vähintään kolme

    – 40 punnerrusta + 10 leukaa + 100 vatsalihasliikettä TAI spagaati
    – maraton alle 6 tuntia TAI cooperin testi yli 3000 m TAI murtomaahiihtoa omaan tahtiin 10 km
    – lue alkukielellä Karamazovin veljekset TAI Kadonnutta aikaa etsimässä, vähintään kaksi osaa TAI Finnegan’s Wake TAI (ainoastaan siinä tapauksessa että äidinkielesi ei ole suomi) Alastalon salissa
    – uinti talvivaatteet päällä ja reppu selässä 100 metriä TAI hyppy uima-asussa 10 metristä TAI vapaavalintainen benji-hyppy
    – vapaavalintainen karaoke-esitys vähintään viiden ihmisen läsnä ollessa (HUOM. laulut Hopeinen kuu ja My Way eivät kelpaa)
    – syö munkkipossu nuolematta huuliasi kertaakaan
    – opettele tunnistamaan 100 lintulajia äänen perusteella
    – pysäytä sadasosan tarkkuudella mittaavan sekuntikellon lukema 20 sadasosaan tai alle

  6. No se tehtävä Gmail-kutsun voittamiseksi olisi tietysti tehdä joku Pinseri-oheispalvelu bloggaajien iloksi :-)

  7. Pitää luetella ulkoa kaikki Gmailin kilpailijat, jotka myös tarjoavat 1Gt:n tilan sähköposteille.

  8. Vieläkin ehtii laittaa ehdotuksia… palkintojenjako huomenna! (tänään kiire)

  9. Tehtävänä olisi tietysti täyttää yhden gigan tila amerikkalaispoliitikkojen valheilla. Vai tuleeko gigan raja liian nopeasti vastaan? :D

  10. Mainioita ehdotuksia! Voittajia ovat ainakin Jere ja Okko, ovathan he myös toteuttaneet jo ehdotuksensa :-)

    Jussi H:lla, Aatoksella ja Ilyalla oli myös tosi hyvät, joten kutsut lähtevät samantien. Ja psillä myös, mutta sinulla oli jo gmail-tunnus näemmä…

    Kiitokset osallistuneille, uusi kisa taas kun kutsuja saadaan lisää. Palkinnot on postitettu voittajille.

  11. Sain eilen jo kolmannen kutsuryppään reilun viikon sisään, joten jos halukkaita löytyy, niin kisa jatkukoon. 6 kutsua olisi tarjolla.

  12. Lupaan opetella käyttämään irkkaamiseen jotain muutakin kun mirciä, vaihtaa koneelleni vielä jonain päivänä jonkun muun kun Win98 ja selaimeni muuksi kun ie:ksi (tosin sen tein jo).

    Lupaan myös yrittää ymmärtää mikä se hieno juttu koko gmailissa on.

    Lyhyesti, lupaan tulla nörtimmäksi! ;P

  13. Nykypäivän internet hengessä pitää keksiä ainakin viisi tapaa tienata nopeasti rahaa gmail kutsuilla!

  14. Tehtävänä voisi olla hienon Pinseri/Blogi/Intternet-kehitysidean määrittely päässään, suunnittelu päissään, speksaaminen värikynillä, toteutus ruutupaperilla, testaus silmät kiinni vasemmalla kädellä tai yleisemmin koko bloggaavan universumin kehittäminen korkeammalle tajunnan tasolle yleismaailmallisesti paremmaksi paikaksi.

    Myös ylisanapuppugeneraattorin kehittäminen olisi hauska tehtävä, toisaalta liekö sille käyttöä… :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *