Paljon onnea, netti

Elo-syyskuun vaihteessa vietetään taas syntymäpäiviä. Internet liittyy keski-ikäisten joukkoon täyttäessään 35 vuotta. Varsinaisesta syntymäpäivästä voidaan olla montaa mieltä, mutta nyt tulee kuluneeksi siis puoli ihmisikää kahden tietokoneen toiseensa kytkemisestä UCLA:ssa Kaliforniassa.

IRC alkaa sen sijaan vasta päästä murrosiän ohi ja täyttää näinä päivinä 16 vuotta. Itsekin irkkailun loppuvuonna -88 aloittaneena en voi kuin pudistella päätäni. Aivan kuin se olisi ollut eilen.

One thought on “Paljon onnea, netti

  1. Hei, minkin irkkasin ekoja kertoja -88! #42 oli juuri perustettu ja kanavien nimiin ei saanut mitn muuta kuin numeroita. Nimimerkkin oli tuolloin comm. Arska on sittemmin vaihtunut Ovimikkoon ja neljkakkosellekin tullut uutta vke. Pidin pitkn tauon irkkaamisessa (92-99 tms..) ja kun ekaa kertaa tauon jlkeen avasin irkin ja kirjoitin /list oli hmmstys suuri, kun listaa tuli ja tuli ja tuli ja tuli… :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *