17 thoughts on “Internet romahtaa

 1. onko joka helvetin juttuun pakko tunkea sana “meemi”?

 2. Meemi on kiva sana. Taitaa olla suoranainen meemi koko sana!

  Noh, yritn rajoittaa.

 3. Toi on taas tuollainen pelottelujuttu, veikkaisin, ett set on ostanut F-Securen osakkeita tai jotain muuta sellaista.

  Sit vaan mietin, ett minnekhn se internet romahtaa? :)

 4. Tulin minkin tnne kommentoimaan, ett koskakohan pstn tuosta meemi-sanasta eroon. Mutta joku ehtikin jo ennen.

  Koko sana on niin lpikotaisen keinotekoinen. Mit se tarkkaanottaen nyt yrittikn tarkoittaa? Nettivillitys?

 5. Miltei samoin kuin geenit? Miten geenit levivt? Paitsi paritellessa, jolloin syntyy uutta elm??? Eihn tuossa lauseessa ole jrke?

 6. No hyv vain, jos on meemin merkitys hankala, olkoon sanan kyttminenkin sitten hankalaa. En osaa itsekn hahmottaa tuon mritelmn mukaista meemin merkityst.

 7. Meemien ja geenien levimisen samankaltaisuudella tarkoitetaan sit, ett “hyvt” geenit/meemit jvt eloon (esimerkkin vaikka poliittiset aatesuuntaukset ja geenien puolelta vaikka ihmisen neliraajaisuus) kun “huonot” geenit/meemit hvivt pois (letaalit geenit eivt pse levimn eli ne katoavat pikkuhiljaa, samoin esimerkiksi orjuuden meemi on katoamassa pikkuhiljaa).

 8. Lukuvinkki: Tiede ja edistys -lehden numerossa 1/2004 on Petri Yliskosken artikkeli “Kulttuuridarwinismi”, jossa hn tarkastelee evoluutioteoriaa analogisesti kyttvi teorioita mm. memetiikkaa. Valitettavasti tuota lehte ei ole tarjolla shkisess muodossa, joten asiasta kiinnostuneet joutuvat kntymn kirjastojen palvelujen puoleen.

 9. Internet romahtaa elektroniseksi mustaksi aukoksi ja imaisee mennessn kaiken tiedon maailmasta… ja paskat.

  Tollaisia uhkakuvia viljelevt neropatit joutaisi vied saunan taakse. IPv6 tulee ja pelastaa XD Hypetettiinhn vuosituhannen vaihdettakin vaikka minklaisena netintuhoajana ja lentokoneiden tiputtajana, vaan mitnp ei tapahtunukkaan. Vhn tuntuu joo ett se osakesalkku siell on se mik painaa tollaisia juttuja kirjoittamaan.

 10. No kyll on professori hieman hukassa ! Mihink se oikeasti romahtaisi, ainoa mik voi tulla on privaatit VPN -verkot joilla hytydata kuljetetaan kyttjille mutta vapaa ja villi internet ei mihinkn mene.

 11. Kas vain, Hesarin tuoreissa professori Kari kertoo tnn, ett vuonna 2006 Internet romahtaa. Taitaa olla tahoja, joiden mielest olisi oikein kiva, jos Internet romahtaisi ja palaisimme taas vanhaan hyvn aikaan, jossa uutisiakin odoteltiin nelj kuukautta.

 12. Tuo URL on minun purkkini WWW-yhteydell. Purkki on toistaiseksi modeemiyhteyden takana ja auki vain 18:10-8:00.

  Ei uutisia tarvinnut ennen Interneti odottaa nelj kuukautta. Soitettiin modeemilla suoraan jonkin
  ison purkin soittosarjaan. Sielt vain valittiin kohta “uutiset” ja valittiin otsikko. Ilman turhaa odottelua.

  Purkki= Tiedosto- ja viestialueet sisltv palvelu, johon ennen soitettiin modeemilla. Nykyn mys Internetin kautta. Purkeissa kytetn oikeaa nime, eik ulkopuoliset pse kirjoittamaan eik usein edes lukemaan viestej. Pit rekisterity.

  SysOp= Purkin omistaja

 13. Joulukuussa 1995 Ethernetin keksij Robert Metcalfe kirjoitti Infoworld lehteen kolumnin jossa kertoi internetin romahtavan ehdottoman vistmtt vuoden 1996 loppuun menness tai hn sisi sanansa. Lopulta erss konferenssissa 1997 puhujana ollessaan, Metcalfe tynsi kolumninsa tehosekoittimeen ja lissi vett. Hn si soseen lusikalla kaikkien katsojien edess.

  Ei sill ett kukaan olisi nemm oppinut siit yhtn mitn.

 14. Olette ihan sekopisi ihmisi kaikki tyynni. Just niinku m.

 15. Thn vaikuttaa selvlt lplt… tossa oo mitn jrkee tosin… kyll verkko voi tulla niin tyteen moskaa et se hajoo mut en usko ett sellasta tulee tapahtumaan about kymmeneen vuoteen ainakaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *