Blogspot-säätö jatkuu

Seuraa tärkeä tiedotus Blogger-käyttäjille (teille muille tästä tuskin on iloa, paitsi jos haluatte välittää tietoa eteenpäin niille ressukoille jotka eivät lue Pinseriä ;-).

Vaikuttaa siltä että viime viikolla tekemäni Blogspot-korjaus oli paikka paikoin liiankin tehokas. Jotkut Blogspotissa kotiaan pitävät sivut eivät päivity tällä hetkellä pamaukseen lainkaan. Korjailen ehtiessäni tietokantaa lisää, mutta alasivulla on ensiavuksi Blogger-ohje niille bloginpitäjille joiden päivitykset eivät tällä hetkellä näy.

Asia korjaantuu näin:
-valitse blogger.com; valitse
-settings; valitse
-Site Feed.
Esiin tulee kaavake, josta täytyy valita erikseen
-Publish Site Feed!!! Yes!!! (aikaisemmin minulla oli tässä:no).
Sitten saa valita, näkyykö teksti kokonaan vai osittain. Sivulle ilmestyy automaattisesti URL, joka päättyy tunnuksiin: atom.xml, esimerkiksi:
http://kajastus.blogspot.com//atom.xml

Tämän jälkeen Päivän Pamauksen pitäisi huomata blogin päivittyminen jälleen normaalisti. Tämän operaation tekeminen on muutenkin hyvä juttu, sillä se tekee asiat hienommiksi myös RSS-lukijoiden käyttäjille. Kohdassa, jossa valitaan tekstin näkyminen joko kokonaan tai osittain suosittelen valitsemaan “kokonaan” koska silloin jutut eivät katkea ikävästi RSS-lukuohjelmissa.

Kiitokset ohjeesta Kajastukselle ja kiitokset myös aiempaan juttuun kommentoineille!

2 thoughts on “Blogspot-säätö jatkuu

  1. AAAUUUUHHH! Koodia ja kauttaviivaa…saas nhd uskallanko koskea asetuksiin.

    Pivittnyt olen joka tapauksessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *