Viel{k| muistat 80-luvun?

Kirjoittaja Sami, 21.5.2004

Tämän on pakko olla jonkinlainen meemi. Tänään netissä tuli vastaan kaksi Flashilla tehtyä kottaraispönttö-Mac-simulaattoria. WebSE on hieman monipuolisempi mutta P.dro Classicissa on parempi tunnelma aitojen äänien ansiosta. Ei pidä innostua kuitenkaan liikaa, mitään emulaattoreitahan nämä eivät ole. Mutta on niillä kuitenkin hauska verestää muistoja.

Löytyy netistä muitakin selaimessa toimivia tietokoneita, esimerkiksi Javalla tehty Kuusnelonen, Spectrum tai Atari ST. Löytyisiköhän jostain Vic-20 tai Amiga?

Mieti sen jälkeen sitä, että parinkymmenen vuoden päästä upeaa titaanipowerbookkiasi tai useamman gigahertsin pelitykkiäsi muistellaan samalla tavalla huvittuneesti hymyillen: “Muistatko miten tuulettimet huusivat? Ja millaisia möhkäleitä ne koneet olivat… Ja me tappelimme siitä, millä selaimella Web-sivut näkyvät parhaiten! <naurunremakka>

    Jutussa “Viel{k| muistat 80-luvun?” on yksi kommentti:

    • JP says:

      Tuovat nuo pelit hämmentäviä muistoja mieleen;jos vielä jostakin saisi ne poke-komennot käyttöön…

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.