Viel{k| muistat 80-luvun?

Tämän on pakko olla jonkinlainen meemi. Tänään netissä tuli vastaan kaksi Flashilla tehtyä kottaraispönttö-Mac-simulaattoria. WebSE on hieman monipuolisempi mutta P.dro Classicissa on parempi tunnelma aitojen äänien ansiosta. Ei pidä innostua kuitenkaan liikaa, mitään emulaattoreitahan nämä eivät ole. Mutta on niillä kuitenkin hauska verestää muistoja.

Löytyy netistä muitakin selaimessa toimivia tietokoneita, esimerkiksi Javalla tehty Kuusnelonen, Spectrum tai Atari ST. Löytyisiköhän jostain Vic-20 tai Amiga?

Mieti sen jälkeen sitä, että parinkymmenen vuoden päästä upeaa titaanipowerbookkiasi tai useamman gigahertsin pelitykkiäsi muistellaan samalla tavalla huvittuneesti hymyillen: “Muistatko miten tuulettimet huusivat? Ja millaisia möhkäleitä ne koneet olivat… Ja me tappelimme siitä, millä selaimella Web-sivut näkyvät parhaiten! <naurunremakka>

One thought on “Viel{k| muistat 80-luvun?

  1. Tuovat nuo pelit hmmentvi muistoja mieleen;jos viel jostakin saisi ne poke-komennot kyttn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *