Andy on elossa?

Kirjoittaja Sami, 20.5.2004

Andy Kaufman oli koomikko joka tuli useille (ainakin minulle) tutuksi vasta Jim Carreyn tähdittämästä elokuvasta Man on the Moon. Kuten elokuvassakin nähtiin, Kaufman kuoli keuhkosyöpään 16. toukokuuta 1984. Vai kuoliko? Kaufman oli aiemmin todennut että jos hän teeskentelee kuolemansa, hän palaa takaisin julkisuuteen 20 vuotta myöhemmin.

Joka on siis nyt. Eilen illalla julkisuuteen tulikin uutisia, jotka kertoivat Andyn olevan elossa. Uutisen todenperäisyyttä kuitenkin vielä epäillään, sillä esimerkiksi Emediawiren uutinen toteaa: “This release has been placed on ‘Dispute Hold'”.

Kuten ajan kuvaan sopii, Andy (todellinen tai väärennetty) on perustanut oman blogin.

[päivitys] Snopes.comin urbaanilegendoja kumoava sivusto on vahvasti sitä mieltä että Kaufman on ja pysyy kuolleena.

  Jutussa “Andy on elossa?” on 12 kommenttia:

  • k says:

   Eh, olen tainnut missata jotakin, koska kuulin koko äijästä vasta kun eilen vai toissa päivänä mainostettiin, että Subtv:ltä tulisi se Jim Carrey-elokuva, jonka olemassaolosta tiesin mutta jota en vieläkään nähnyt.

  • Tuuliruusa says:

   En minäkään tiennyt tyyppiä aiemmin kuin nyt tätä lukiessani. Korkeintaan joskus kuullut jotain. Mutta en minä montaa näyttelijää tiedäkään, joka olisi kuollut ennen kuin itse olen syntynytkään.
   Mutta aika mielenkiintoista, jos näinkin kuuluisa tyyppi on pystynyt feikkaamaan oman kuolemansa. Ihan sukulaisia ja muita läheisiäkin ajatellen. Ovela veikko sen on oltava, jos tuo on totta. (En kyllä jaksa uskoa.)

  • Elina says:

   Ovelahan tuo Andy oli, siihenhän hänen koko huumorinsa perustui.
   Kuollut vai ei, sitä sopii vain arvailla. :)

  • Tomppa says:

   Liekö sattumaa, mutta jännittävään ajankohtaan alkoi SubTV ajaa ulos Taxi-sitcomia, jossa Kaufmanilla oli rooli. Itse olen vielä toistaiseksi onnistunut missaamaan kaikki tulleet jaksot, mutta täytyypä alkaa seuraamaan. Kaufman ei tosin vielä näin alkuvaiheessa taida olla sarjassa mukana…

  • Lauri says:

   On se Andy mukana.

  • andy says:

   Kyllä vaan. Elossa ollaan ja hyvissä voimissa täällä Suomen Joutsenossa jossa olen viljellyt perunoita jo hyvän tovin.

  • Jay says:

   Luin yhdeltä sivulta että andy olis ilmottanu että on elossa ja että aikoo pitää matalaa profiilia. Mä en usko että jos se olis oikeesti elossa ni se pitäis mitään matalaa profiilia. Sen tarkotushan oli aiheuttaa hämmennystä, niin mikä olis parempi tapa tehdä sitä kuin tämä. Se sno myös että sen saattaa piiloutua taas kun sillä on niin paljon vihamiehiä. Kakat sanon mää. Ei se ennen kuolemaansakaan ketään pakoon lähteny. Olis kyllä hienoo jos se olis elossa, mutta mä en jaksa uskoo. Mä veikkaan että ennen kuolemaansa Andy sano sille kaverillensa mitä tehdä 20 vuoden päästä.

  • Jenna says:

   Oishan se tietty aika hienoo jos se ois elossa..?
   Nyt ku oon lukenu eri faktoja.. tai “faktoja” Andy Kaufmanista niin ois kyllä aika hienoo jos tulis uutta juttua ja jos ois elossa yms. Ja Jim Carrey oli ihan huippu siinä Man On The Moon – leffassa.

  • Shaki says:

   Katsoin eilen sen elokuvan. Ja mun mielestä se oli ihan hyvä. olis se aika ihme juttu jos Kauffman olis elossa. Enkä kyllä jaksa oikeen uskoa siihen… Ja hieno temppu tämäkin…

  • Emb says:

   Ei Kaufman ole elossa. Se kuoli siihen syöpään..ikävä kyllä. Viiminen esiintyminen joka oli Tony Cliftonilla oli vuosi Andyn kuoleman jälkeen ja se oli keräys syöpätutkimusta varten. Joku toinen vaan veti Cliftonin osan….

  • me_mama says:

   this is fucking madness!! kaufman’s dead, period.

  • Kuhis says:

   Siis minuakin alkaa jo ihmetyttää tämä juttu…
   Onk ose nyt elossa vai ei, sitä sopii meittiä.

   Jim Carrey on paras, oli myös Man onm the Moon -leffassa. <3

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.