Top-lista valinnaiseksi

Kirjoittaja Sami, 21.4.2004

Viime aikoina on tullut useampia palautteita, joissa on toivottu että blogilistalle voisi kirjautua myös ilman top-listalla näkymistä. Lukijoiden tahto on Pinserin laki (ainakin silloin tällöin ;-) joten otamme käyttöön tämän mahdollisuuden.

Siis, jos haluat että blogiasi ei noteerata top-listalla, laita palautelomakkeella postia ja kerro blogisi nimi. Uusia blogeja ilmoittavat voivat mainita asiasta ilmoituksen yhteydessä. Molemmissa tapauksissa blogi tulee kuitenkin näkyviin ihan normaalisti blogilistalla ja päivän pamauksessa. Muuten top-listan toiminnallisuus pysyy entisenlaisena.

Toiminnallisuus otetaan käyttöön lähipäivien aikana.

    Jutussa “Top-lista valinnaiseksi” on yksi kommentti:

    • naishenkilö says:

      Kiitoksia tästä vaihtoehdosta. Monet ystävistäni pitävät blogia kavereilleen, mutta eivät ole olleet kiinnostuneita top-listauksesta/halunneet osallistua siihen. Toivottavasti he nyt liittävät itsensä tänne (pitää mainostaa), jotta voin lisätä heidät Päivän Pamaukseeni ja päästä seuraamaan kaikkia blogeja yhden sivun kautta.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.