Top-lista valinnaiseksi

Viime aikoina on tullut useampia palautteita, joissa on toivottu ett blogilistalle voisi kirjautua mys ilman top-listalla nkymist. Lukijoiden tahto on Pinserin laki (ainakin silloin tllin ;-) joten otamme kyttn tmn mahdollisuuden.

Siis, jos haluat ett blogiasi ei noteerata top-listalla, laita palautelomakkeella postia ja kerro blogisi nimi. Uusia blogeja ilmoittavat voivat mainita asiasta ilmoituksen yhteydess. Molemmissa tapauksissa blogi tulee kuitenkin nkyviin ihan normaalisti blogilistalla ja pivn pamauksessa. Muuten top-listan toiminnallisuus pysyy entisenlaisena.

Toiminnallisuus otetaan kyttn lhipivien aikana.

One thought on “Top-lista valinnaiseksi

  1. Kiitoksia tst vaihtoehdosta. Monet ystvistni pitvt blogia kavereilleen, mutta eivt ole olleet kiinnostuneita top-listauksesta/halunneet osallistua siihen. Toivottavasti he nyt liittvt itsens tnne (pit mainostaa), jotta voin list heidt Pivn Pamaukseeni ja pst seuraamaan kaikkia blogeja yhden sivun kautta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *