Top-lista valinnaiseksi

Viime aikoina on tullut useampia palautteita, joissa on toivottu että blogilistalle voisi kirjautua myös ilman top-listalla näkymistä. Lukijoiden tahto on Pinserin laki (ainakin silloin tällöin ;-) joten otamme käyttöön tämän mahdollisuuden.

Siis, jos haluat että blogiasi ei noteerata top-listalla, laita palautelomakkeella postia ja kerro blogisi nimi. Uusia blogeja ilmoittavat voivat mainita asiasta ilmoituksen yhteydessä. Molemmissa tapauksissa blogi tulee kuitenkin näkyviin ihan normaalisti blogilistalla ja päivän pamauksessa. Muuten top-listan toiminnallisuus pysyy entisenlaisena.

Toiminnallisuus otetaan käyttöön lähipäivien aikana.

1 thought on “Top-lista valinnaiseksi

  1. Kiitoksia tästä vaihtoehdosta. Monet ystävistäni pitävät blogia kavereilleen, mutta eivät ole olleet kiinnostuneita top-listauksesta/halunneet osallistua siihen. Toivottavasti he nyt liittävät itsensä tänne (pitää mainostaa), jotta voin lisätä heidät Päivän Pamaukseeni ja päästä seuraamaan kaikkia blogeja yhden sivun kautta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *