Nyt ei enää juksata

Kirjoittaja Sami, 1.4.2004

Aprillipäivä alkaa kääntyä iltaa kohti ja pilat alkavat paljastua. Pinserilandiassa oli hauska seurata bloggaajien virtuaalisia ilmeitä uusien “sääntöjen” ilmestyessä. Kerrataan vielä varmuuden vuoksi: palvelimet kestävät blogikuormaa erinomaisesti ja kaikki uudetkin blogit mahtuvat edelleen mukaan.

Kunnolliseen aprillipilaan kuuluu aina se, että uhrit saadaan näkemään hieman vaivaa. Toivottavasti kenenkään blogin leiska ei mennyt kuitenkaan lopullisesti pilalle päivitysikoneista… Lankaan meni tosissaan tai puolitosissaan parikymmentä bloggaajaa.

Muuallakin on aprillattu ahkerasti. Mutta olikos tuo Googlen mailipalvelu nyt sitten aprillia vai totta?

Oli hauska myös nähdä, että mitvit palasi takaisin linjoille. Toivotaan että tämä ei ollut aprillipila. Kuinkahan moni mahtoi muuten huomata Kysyn Vaanin käyneen taas tänään top-listan sijalla 1?

    Jutussa “Nyt ei enää juksata” on 9 kommenttia:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.