Koirabalettia

Koirapainia - klikkaa ja pääset sisään galleriaan Onko ollut ikävä koirakuvia? Yksi Totin elämän kohokohdista on viikonloppuinen juoksu- ja painilenkki Tampereella asuvan veljensä Pessin kanssa. Koira on oppinut tämän rutiinin jo niin hyvin että viikonloppuisin on turha haaveilla pitkistä aamu-unista: jos isäntäväki pysyy sängyssä normaalia arkipäivää pidempään, se on Totille takuuvarma merkki siitä että pian lähdetään riehumaan. Silloin ihmiset täytyy saada ylös pedistä keinolla millä hyvänsä!

Koirien riehuminen saattaa näyttää sivullisesta aika väkivaltaiselta menolta. Luontokappaleet ovat kuitenkin taistelussaan taitavia. Kenellekään ei käy kuinkaan ja ainoita vammoja saattavat saada ihmiset jotka pahaa-aavistamatta joutuvat täyttä vauhtia kiitävän koirakaksikon tielle ja tulevat tönäistyksi persauksilleen lumihankeen.

Klikkaa kuvaa ja näet viime viikonlopun kuvasatoa.

One thought on “Koirabalettia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *