Mill Hill Eastistä ei kukaan bloggaa

Suomalaisilla bloggaajilla on blogilistansa, mutta muualla maailmassa on omat tapansa luoda ja ylläpitää yhteisöllisyyttä: Lontoon bloggaajat ovat järjestäytyneet maailmankartalle lähimmän metroaseman mukaan.

5 thoughts on “Mill Hill Eastistä ei kukaan bloggaa

  1. Tuli tässä mieleeni todella omituinen idea, mutta Suomessa tuollaisen kartan voisi perustaa vaikkapa lähimmän bussipysäkin perusteella.

  2. Olisiko helpompi vaikka asuinkadun nimen, kaupunginosan, postinumeron tai kaupungin/kunnan perusteella?

  3. Matti:

    Itseasiassa kaupunginosa olisi varmaankin koko Suomen mittakaavaa ajatellen ehkä paras ratkaisu. Tuollainen kaupungin perusteella jaotteleva bloggaajakartta taitaa olla olemassa jo nyt. En vaan millään muista sen osoitetta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.