Ihminen trm huoneistossa hiritsevn… kenttn

Energiahoitaja Sinikka Vasava on selvittnyt, mist johtuvat monet tavalliset vaivat, kuten sydmentykytykset, hikoilu, raajojen puutuminen, aivastelu, sryt eri puolilla ruumista, unettomuus ja huimaus. Shktpselit ovat vrin pin. lk kuitenkaan yrittk omin pin laittaa niit oikein, koska pelkstn heiluria kyttmll ei pid missn tapauksessa ryhty toimimaan – asiaan vaikuttavat niin monet seikat. :-)

12 thoughts on “Ihminen trm huoneistossa hiritsevn… kenttn

 1. Ennen kuin kukaan ehtii huomauttaa ett kyseess on tyypillinen humanistihrh (niinkuin tietysti onkin), niin huomautankin itse, ett niit on mys sellaisia hifistej, jotka kntelevt tpseleit, koska musiikki kuulemma saundaa paremmalta kun tpseli on “oikein” pin. Kuulemma mys yshkll musiikki kuulostaa erottelevammalta kuin pivshkll. :D

 2. T on mystist: Mulla on varmaan tpselit samoin pin kuin Riitalla (tai sit me molemmat ollaan just luettu Skepsiksen keskustelupalstaa…), sill mulla on toi topseli.jpg:n urli leikepydll sit varten, ett annan vinkin merkittvst paperimedialainauksesta – mutta tllhn se olikin jo…

 3. Hifisteist puheenolleen. Ostaessani ensimmisi kunnon kaiuttimiani ja vahvistinta minulle koetettiin myyd kuparikaapelia, jossa shk kulkee paremmin toiseen suuntaan kuin toiseen. Siis kyse oli nimenomaan kuparikaapelista. Ji ostamatta.

 4. No joo – kyll nit maailmaan mahtuu ihan liikaa.
  Viimeksi mobiilitapahtumassa joku kehnon nkinen keski-ikinen selitti eptoivon vimmalla kaapelin lyhentmisen nopeuttaneen laajakaistayhteyttn…
  Yrit siin sitten yllpit asiallista ilmetta:/

 5. Tuo kaapelin lyhentminen saattaa periaatteessa toimiakin. Minun kaapelimodeemiyhteyteni nopeutui huomattavasti, kun vaihdoin 21-metrisen antennikaapelin 5-metriseen. Pitkss kaapelissa oli murtuma, joka aiheutti paljon hiriit ja pakettien katoamisia. Kun kaapeli ei haittaa signaalin kulkua, yhteyskin on nopeampi.

 6. Niin siis kaapelin pituudella on todellakin merkityst. Eri asia sitten, kuinka merkityksellinen se ero on noin koti olosuhteissa.

 7. huomatkaa ett tss tapauksessa merkityksellist ei todennkisesti siis ole kahden eri kaapelin pituus vaan nimenomaan se ett kyseess siis oli kaksi *ERI* kaapelia, joista toinen voi olla ehj ja toinen rikkininen. rikkininen kaapeli (esim. jostain kohti katkennut, tai kosketushiri liittimiss) saattaa vaimentaa signaalia niin paljon ett se aiheuttaa tiedonsiirron hidastumista. tss tapauksessa nettiyhteys todellakin voi nopeutua, kun rikkinisen kaapelin tilalle vaihdetaan ehj kaapeli.

 8. Juu, kyll siit tpselist tulee vaihtovirtaa mutta silti vain toinen rreist on kuumaa tavaraa, toinen menee maihin =)

  Ei tarvii heiluria, paperiliitin vaan kteen ja kokeilemaan kumpi rrist on aktiivinen ;)

  HUOM: l kokeile tt kotonasi.

 9. Sen verran kaapelin lyhentmisest ett kaapelimodeemilla se tosiaankin voi nopeuttaa, koska antennikaapelilla on suuri vastus ja siten signaali heikkenee nopeasti pituuden kasvaessa. Sama ilmi on tottakai jokaisessa kaapelissa; nytn tarkkuus huononee pitkll kaapelilla, rj45-verkkokaapelin maksimipituudeksi suositellaan 30 metri jne.

  Ja vaihtovirran virtaa kantavan puolen kannattaa testata semmosella pari euroa maksavalla meisselill-joka-loistaa-kun-laittaa-peukalon-maadoitusnapin-plle
  Niin ei tule pipi :)

 10. Jos ulkoisen ADSL-modeemin joutuu kytkemn pitkll johdolla, niin kyttk mielummin laadukasta verkkojohtoa, kuin pitk puhelin johtoa. Jo yli 5m tavallinen puhelinjohto huonontaa singnaalia selvsti ja saattaa tappaa yhteyden kokonaan.

 11. Eik sinikka ole tietoinen ett virtapistokeeseen tule vaihtovirta jonka taajuus on 50 HZ, eli siis virran napaisuus vaihtuu 50 kertaa sekunnissa, jos kerkeet tpselia knell 50 kertaa sekunnissa niin silloin “saattaa” olla vaikutusta asiaan. Ota asiasta selvn ennenkuin rupeat lehtiartikkelia kirjoittamaan. Nimittin pikkuisen hvett sinun puolesta, koska mainitset viel mikkelilisen artikkelissasi(koillis-helsinkin lhisanomat 11.02.04) . Muka energiahoitaja ky ensin fysiikan peruskurssi, jossa ksitelln shk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *