Kiitti vitusti

Iltapäivälehdet tiesivät kertoa että Tommy Tabermannin rap-kappale Kiitti Vitusti on joutunut radiossa soittokieltoon. Onneksi sentään on Internet: Tommy Tabermann – Kiitti Vitusti (mp3). Linkki leviää laajasti joten ennustan että se ei ole kauaa toiminnassa. Kannattaa ehkä ottaa oma kopio tai peräti käydä ostamassa laulu kaupasta (onkohan sitä myynnissä?)

31 thoughts on “Kiitti vitusti

 1. Onkohan tämä nyt sitten jotenkin hauskaa? Kyllä minäkin osaan panna kirosanoja peräkkäin eikä se vaadi edes kummempaa ajattelua. Jos YLE ei suostu soittamaan tällaista musiikkia, en ihmettele päätöstä yhtään. Onhan televisiossakin sääntö, että lapsille epäsuotuisaa materiaalia ei saa esittää ennen klo 21:tä.

 2. Ihan vitun hyvä munst, siis oikeesti tiäx. Toi kolisee satasella, oikeesti.

  Voihan pimppi, Tuomo on tyttö kun säikkyy vittu-sanaa. Tuossahan on loppujen lopuksi positiivinen sanoma. Tyyppiä vituttaa vitusti ja miettii kuolemaa, mutta epäilys, että josko kuolemakin on yhtä vittumaista kuin elämä, saa hänet vaihtamaan itsarin kaljaan. Baarissa hän tapaa runotytön jonka isä omistaa hevostilan i Närppes. Kohta hiphoplippis vaihtuu valkoiseen villapaitaan olkapäillä ja näkökulma sen mukana. Annan lapseni kuunnella tätä mieluummin kuin katsella räjäytettyjä ihmisen raatoja joita esitellään kaikilla kanavilla aamusta iltaan.

 3. Paljolti jutun koukku lienee myös siinä, että se on vittu sentään Tommy Tabermann, joka on aiemminkin muutamaan otteeseen vinoillut julkisesti nuorison harrastamasta “vittu”-sanan yliviljelystä. Biisi on siten kunnon piikittelyä, mutta tehty pilke silmäkulmassa. Tuskin siis ilkeäksi vittuiluksi tarkoitettu.

 4. Tommyn tarkoitus onkin ollut vaan herättää ajatusta ja provosoida ihmisiä ottamaan kantaa. Hyvin on onnistunut. Ei kai kukaan oikeasti luullut että Tommy rupeaisi rap-artistiksi? Jos kukaan suomessa voisi tehdä ko. biisin ottamaan kantaa kielelliseen rappioon, niin oikea ihminen on sen tehnyt.

 5. Tuossa on mielestäni pieni kauneusvirhe, nimittäin tuo s****na-sanankin olis voinu korvata v***lla. Rimmaiskin paremmin.

 6. Kiitti vitusti nyt vaan tästäkin linkistä.

 7. Yhdyn “jni”n sanoihin eli aivan loistavaa vinoilua. Nauroin ittestäni melkeen kylkiluut hajalle kun tota kuuntelin. Eilen näytettiin uutisvuodossa musavideokin. Oli muuten hyvä ;)

 8. Tulee mieleen myös Ismo Alangon joulusinkulla 1999 ollut “Vittu kun vituttaa”, joka sekin ylittää kirkkaasti pelkällä kirosanalla ratsastamisen. Ja biisi kulkee vielä leppoissassa duurissa kaikki säkeistöt.

 9. Ei kai se mihinkään soittokieltoon joutunut. Radio Suomi ei halunnut vain ottaa sitä soittolistalle. Saman kohtalon kokee suurin osa maailmassa tuotetuista kappaleista, eikä niitäkään markkinoida sillä, että ne olisi joutuneet mihinkään “soittokieltoon”

  Tommin olisi vain pitänyt tehdä parempaa musiikkia.

 10. ei “vittu” mikä biisi :D … Tommy on kyl käyttäny tähän biisiin kaiken luovuutensa..
  selvä vinoilun maku.. Rapin parhaimmistoa ! :P

 11. Toi naisvokalisti on kyllä aivan hirveän kuulonen. Kuulostaa just semmoselta pubiruusulta, joka hyökkää kimppuu ja sanelee elämäntotuuksia. Muuten ihan hauska biisi, mutta esinahkakohta (johtuen siitä, ettei se elämä tossa suhteessa oo aina niin helppoo) ja taustalaulu eivät oikein kolaha.

 12. kuuntelen just tota kappaletta mnkälatasin meikä repes ihn oikeesti niin paljon..Kun tietää vielä sen äijän silleen.. respectiä Tommylle ihan vitusti vittu kiitti Tommy ihan vitusti tosta sun vittu biisistä vittu että vituttaa niin vitusti tämä saatanan elämä.. VITTU! Muista Tommy aina niin paljon sitä täällä saa kun uskaltaa rakastaa… vittuu

 13. aivam loistavaa musiikkia tommylta, mutta veraa ei ois tarvinu ollenkaan. seuraava kappale on varmaan vittuvittuvittu

 14. Kyllä on kaunista kun yksi suomalainen sana voi olla näinkin rikas… voihan vittu. Kyllä naapureja täällä ruotsissa harmittaa, kun korvat kuumottavat jo kirotessani “fan fittans sak”.

  Kiitti vitusti Tompalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *