Blogeja

Blogilistalla on taas tarjolla jokaviikkoinen uutuuksien joukko. Listalla on muuten nyt jo 699 blogia – kuka lienee seitsemässadas?

[Lisäys: Yksi lisäys oli jäänyt vahingossa toiseen postilaatikkoon, eli Pedaloki on 700. blogi listalla!]

4 thoughts on “Blogeja

  1. Listalta tippuu jos ei kirjoita blogiinsa kolmeen kuukauteen. Takaisin nousee vlittmsti kun kirjoittaa jotain uutta.

  2. Miksei nille eri harvoin pivitettville blogeille perusteta omaa arkistolistaa/ b-listaa. Nyt monilla alkuinnostuksen haihduttua blogin pivittminen loppuu. Nin ainakin jotenkin karsiutuisivat pois “turhat” blogit (jos turhia ensinnkn on edes..). Miksi listautua, jos tarmoa uupuu. Hyv esimerkki tllaisesta “muotitietoisesta” blogittajasta on presidentti Ahtisaaren poika Marko, pakko pst tekemn oma blogi, vaikka todellista tarkoitusta tai halua ei edes ole.

  3. En koe erityist tarvetta blogilistan karsimiseen, koska pivittmtt jneet blogit valuvat kuitenkin listan pohjalle. Sitten jos kirjoittaja joskus innostuu uudelleen, lista reagoi tapahtuneeseen ja nostaa blogin takaisin luettavaksi.

    Vai mit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *