Blogeja

Blogilistalla on taas tarjolla jokaviikkoinen uutuuksien joukko. Listalla on muuten nyt jo 699 blogia – kuka lienee seitsemässadas?

[Lisäys: Yksi lisäys oli jäänyt vahingossa toiseen postilaatikkoon, eli Pedaloki on 700. blogi listalla!]

4 thoughts on “Blogeja

  1. Listalta tippuu jos ei kirjoita blogiinsa kolmeen kuukauteen. Takaisin nousee välittömästi kun kirjoittaa jotain uutta.

  2. Miksei näille eri harvoin päivitettäville blogeille perusteta omaa arkistolistaa/ b-listaa. Nyt monilla alkuinnostuksen haihduttua blogin päivittäminen loppuu. Näin ainakin jotenkin karsiutuisivat pois “turhat” blogit (jos turhia ensinnäkään on edes..). Miksi listautua, jos tarmoa uupuu. Hyvä esimerkki tällaisesta “muotitietoisesta” blogittajasta on presidentti Ahtisaaren poika Marko, pakko päästä tekemään oma blogi, vaikka todellista tarkoitusta tai halua ei edes ole.

  3. En koe erityistä tarvetta blogilistan karsimiseen, koska päivittämättä jääneet blogit valuvat kuitenkin listan pohjalle. Sitten jos kirjoittaja joskus innostuu uudelleen, lista reagoi tapahtuneeseen ja nostaa blogin takaisin luettavaksi.

    Vai mitä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *