Taustakuvia

Taustakuvan vaihtoviikot! Jotkut pitävät taustakuvanaan abstraktia taidetta, minä taas pidän kauniista maisemista ja paikoista jossa haluaisin käydä. Halpa korvike näköalalla varustetulle talolle :-) Edellisen kuukauden ajan olen pitänyt taustakuvana Italian matkakuviamme parin vuoden takaa, mutta luulen että siirrryn seuraavaksi haaveilemaan Skotlannissa käymisestä. Morrice Web Scottish Wallpaper sisältää paljon silmänruokaa.

4 thoughts on “Taustakuvia

  1. Jos matkustatte Skotlantiin ja etenkin sen armaaseen pkaupunkiin, annan mielellni matkavinkkej :-D Viime kesn kahden viikon reissu oli lyttmn onnistunut (niinkuin kaikki matkat Edinburghiin yleens).

    Kuvatkin tulevat verkkoon, joskus….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *